• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Size Özel Yeniden %15 İndirimli

Kod %10 veriyor.

Ekli dosyalar

• 31F9D8CC-2FE3-44C2-A12B-91F602D72550.jpeg
    31F9D8CC-2FE3-44C2-A12B-91F602D72550.jpeg
    67.3 KB · Görüntüleme: 110
Damoyu Coffex fuarında satın aldım. Kahvenin kuru ve ıslak kokusu oldukça iyi. Ferment kahvelerden alıştığımız koku baskın bir şekilde ortaya çıkıyor. Mzungu da benzer bir koku vardıBardakta şarabın burukluğu belirgin bir şekilde hissediliyor. Tatlılık çok ön planda değil.

Espresso olarak demleyen arkadaşlarım oldukça memnun ben gaz salınımını tamamlamadığı için denemedim.

Kodda ki hatayı ilettim düzelttiklerini belirttiler. Sanırım kod ile birlikte piyasada ki en uygun damo.

Damoyu Coffex fuarında satın aldım. Kahvenin kuru ve ıslak kokusu oldukça iyi. Ferment kahvelerden alıştığımız koku baskın bir şekilde ortaya çıkıyor. Mzungu da benzer bir koku vardıBardakta şarabın burukluğu belirgin bir şekilde hissediliyor. Tatlılık çok ön planda değil.

Espresso olarak demleyen arkadaşlarım oldukça memnun ben gaz salınımını tamamlamadığı için denemedim.

Kodda ki hatayı ilettim düzelttiklerini belirttiler. Sanırım kod ile birlikte piyasada ki en uygun damo.

Evet düzeltmişler. Ben de 500gr sipariş ettim.

Sitede yeni başlık açan (1 ay oldu sanırım) ve sahibinin aktif üyemiz olduğu baska bir kavurucuda biraz daha ucuz sanırım

Geri