• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Siyah Knockbox

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam siz kaça aldınız bilemem tabi ama ürün 90TL alide. Linki BURADA.
Üstüne min 16lira gümrük desek 106, max 110TL.
FYI
Sanırım linkteki 10x10 olanı. Mesela 15x15 olanı da daha pahalı :)
Maalesef Çinliler acımasız. PTT daha acımasız :(
Kenarda duruyor , ihtiyacı olan Türkiye'de 250 TL ödemekle Çin'den 120 liraya beklemek arasında üçüncü bir seçeneğe sahip :)
Screenshot_2020-12-18-05-52-21-960_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2020-12-18-05-52-25-370_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2020-12-18-05-53-39-582_com.android.chrome.jpg

Sanırım linkteki 10x10 olanı. Mesela 15x15 olanı da daha pahalı :)
Maalesef Çinliler acımasız. PTT daha acımasız :(
Kenarda duruyor , ihtiyacı olan Türkiye'de 250 TL ödemekle Çin'den 120 liraya beklemek arasında üçüncü bir seçeneğe sahip :)
Ekli dosyayı görüntüle 7167Ekli dosyayı görüntüle 7168Ekli dosyayı görüntüle 7169

Ben farklı ölçü görmemiştim. Sizin kutu da 11x11x11 diyor heralde benim attığım ürün ama sizin aldığınız fiyat daha yüksekmiş. Esas gümrük iyi şey etmiş :censored: bana şu ana kadar 27tl üstü vergi gelmedi 56 lira çok çıkartmışlar. Geçmiş olsun. Dediğiniz gibi 3. opsiyon hemen al butonu :)

Geri