• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sirius Coffee Amazon Türkiye indirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnazmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mnazmi

Barista
İsim
nazmi
Daha fazla  
İsim
nazmi
Merhaba,

Sirius Coffee 'nin Amazon Türkiye de indirimli kahvelerini gördüm. Diğer sitelere (HB,N11, TY gibi) baktığımda250gr kahve fiyatları 90-100 TL civarındayken Amazon Türkiye' de 25-40 TL arasında. Kendi sitesinde çekirdekler hakkında açıklamalarına baktım. Kavurma ile ilgili satış yaptığı sitelerde bir bilgi yok. Forumda da aradığımda bu şirket ve kahveleri ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Kahveleri Amazon kendisi satıyor, fiyat bu nedenle indirimli ancak Sirius Coffee soru soramıyorsunuz doğal olarak.

Bu işin acemisi olduğum için de değerlendirmeyi tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum.

Sağlıcakla

Amazon’da House Blend ürün sayfasında Nish Kahve ismi geçiyor. Sanırım bu markanın alt markası. Hiç denemedim maalesef.

Fiyatlar gerçekten iyi. Ama kavurma tarihi olmaması gerçekten problem. Gerçi gelen paketteki tarih eski olursa sorunsuz iade edilebilir..

aynı yer ve kahveler olduğuna emin misiniz?
logolar birbirinden farklı kahvelerde öyle

Hepsiburada fiyatlarının şişirme olduğu belli. Amazon fiyatlarının gerçek olduğunu söyleyebiliriz. Fiyat ama satıcı amazon yani kavurucudan alıp kendi stoklamış kavrum tarihi açısından düşündürücü bu. Prime üyelerine de ücretsiz kargo olduğundan denemelik bir paket alınabilir.

Hepsiburada fiyatlarının şişirme olduğu belli. Amazon fiyatlarının gerçek olduğunu söyleyebiliriz. Fiyat ama satıcı amazon yani kavurucudan alıp kendi stoklamış kavrum tarihi açısından düşündürücü bu. Prime üyelerine de ücretsiz kargo olduğundan denemelik bir paket alınabilir.
Merhaba,
Denemek için düşündüm ama daha elimdeki Calibre Cofee den aldığım Peru Crush ile Aeropress denemelerimden olumlu sonuçlar alamadım. İşin açıkçası beceremedim düzgün bir kahve yapmayı. Alıp denediğimde hatanın benden mi yoksa kahvenin özelliklerinden mi kaynaklanacağını anlayamayacağım. O nedenle deneyen varsa öneri alayım dedim.

sağlıcakla

Amazon'da karşıma çıktı bu marka ama deneyen arkadaşlar var mı son zamanlarda kararsız kaldım.

Sıradan her kavurucuda rahatlıkla bulunabilen çekirdeklere çok yüksek fiyat koymuşlar. Bütçeniz bu fiyatlara çıkmaya müsaitse, iyi ve bilindik kavuruculardan çok daha güzel çekirdekler satın alabilirsiniz :)

Sıradan her kavurucuda rahatlıkla bulunabilen çekirdeklere çok yüksek fiyat koymuşlar. Bütçeniz bu fiyatlara çıkmaya müsaitse, iyi ve bilindik kavuruculardan çok daha güzel çekirdekler satın alabilirsiniz :)
Teşekkür ederim büyük ihtimalle 2.yıl kampanyasındaki markalardan seçmek daha mantıklı olacak

Amazon linki koyduğunuz Sirius Coffee değil muhtemelen Sirius Kahve aşağıdaki instagram hesabı ile aynı logo. Amazondan iki yorumu da ekledim. Kağıthane yazıyor websitelerindeki adres.

Ekli dosyalar

• 7420733F-82AA-408A-89A2-2E55286000D7.jpeg
    7420733F-82AA-408A-89A2-2E55286000D7.jpeg
    106.4 KB · Görüntüleme: 40
  • 05121A95-D6F7-4C29-BF06-7D356F67997E.jpeg
    05121A95-D6F7-4C29-BF06-7D356F67997E.jpeg
    106.2 KB · Görüntüleme: 40
Amazon linki koyduğunuz Sirius Coffee değil muhtemelen Sirius Kahve aşağıdaki instagram hesabı ile aynı logo. Amazondan iki yorumu da ekledim. Kağıthane yazıyor websitelerindeki adres.

İşimle ilgili bir toplantıya girmiştim, bir kahve de ikram etmişlerdi. Ofisleri Kağıthane DAP yapı binalarında. Sirius dediği Nish Coffee’nin alt markası olarak oluşturulmuş.

Geri