• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Sinyorkahve Kahveleri ve Origami Benzeri Dripper Set

sinyorkahve

Yeni Üye
İsim
Aycan Demir
Daha fazla  
İsim
Aycan Demir
Espresso Makinesi
Letit Glenda
Değirmen
Comandant C40, Lelit Fred
Ekipmanlar
V60, Chemex 3 Cups, Espresso ve Filtre Kahve Makinesi, Moka Pot, Origami Dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Balçova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Karşıyaka
Merhabalar, Kahve ve Origami Benzeri Dripper satışım indirimli olarak devam ediyor (300TL) , farklı bir afrika kahvesi deneyimi isteyenler ve dripper ihtiyacı olanlar ilgilenebilir.

Daha önce ilgilenip, alışveriş yapanlara çok teşekkür ederim... 🙏

Link paylaşıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20211207_132515.jpg
    IMG_20211207_132515.jpg
    135.8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20211207_132718.jpg
    IMG_20211207_132718.jpg
    107.2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20211224_133552~2.jpg
    IMG_20211224_133552~2.jpg
    140.6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20211227_121930.jpg
    IMG_20211227_121930.jpg
    100.9 KB · Görüntüleme: 28
Ben artık rahatsız olmaya başladım sürekli bu başlıktan. Yanlış anlaşılmak istemem ama çok sık karşıma çıkmaya başladı bu forum da youtube reklamlarına dönmesin lütfen.

İlginenler olur diye tanıtım yapmaya çalıştım, sağolun ilgi gösterenler de oldu, istemeden rahatsızlık verdiysem, kusura bakmayın

Aycan Bey,

Mevzu tanıtım yapmanızdan kaynaklanmıyor. Sizden ricamız var olan tanıtımlarınızı güncelleyerek önümüze düşürmeniz. Sürekli yeni bir başlık açmanıza gerek bulunmamaktadır.

Anlaşıldı, teşekkürler

Arkadaşlar yazmışlar. Ek olarak firmanızın ürünlerini tek bir konu başlığı altında toplayıp. İlgili konunun ilk mesajını düzenleyerek güncel tutabilirsiniz. İlgi duyanlar sizi daha rahat takip edebilirler bu şekilde.

Diğer ilanlara haksızlık olmaması adına belirli aralıklar ile(haftada 1 veya 2 defa) güncel yazarak konunuzu ön plana çıkarabilirsiniz.

Merhaba daha önce aynı konu aynı içerik için açtığınız başlık mevcut ;

https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/origam-dripper-ve-kahve-seti.4957/ t

Aynı başlık ve içeriği tekrar tekrar açmak yerine var olanı güncellemek daha sağlıklı olacaktır. :)
Bir tane de burada var;

Üstelik buradaki konuda, aynı durumdan rahatsız olduğunu @berkaykcay da belirtmiş. Teşekkür edilmiş. Sonra hoop bugün bir konu daha.

Burası bir pazaryeri değil sanıyorum, burası kahve kulübü, zorla güzellik olmaz, alan alır almayan almaz kafasında olurdum firma olsam. Ya da iyi bir pr ve indirim yapıp almalarını sağlardım. Kahve ve muadil origami dripper 300 tl denmiş ama bence pahalı çünkü aynı dripper 170 tl gibi paralara satılıyor.

Geri