• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sinope Coffee, Sinop (Karainci)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kursad42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kursad42

Üye
İsim
Kürşad
Daha fazla  
İsim
Kürşad
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İki hafta önce Sinop gezimizde keşfettim. Karainci Kafe/Fırın Sinop merkezde, sahil boyunda popüler bir mekan. Sinope Coffee adıyla kahve kavuruyorlarmış.

Etiyopya Yirgacheffe Cher Chere, geçtiğimiz haftalarda Ankara ROR Cafe'den aldığım aynı adlı kahveyi çok beğendiğim için ilgimi çekti ve aldım. Güzel fincanlar elde ettim, ama ROR Cafe'den aldığım Yirgacheffe çok daha iyiydi.

sinope.jpg

İki hafta önce Sinop gezimizde keşfettim. Karainci Kafe/Fırın Sinop merkezde, sahil boyunda popüler bir mekan. Sinope Coffee adıyla kahve kavuruyorlarmış.

Etiyopya Yirgacheffe Cher Chere, geçtiğimiz haftalarda Ankara ROR Cafe'den aldığım aynı adlı kahveyi çok beğendiğim için ilgimi çekti ve aldım. Güzel fincanlar elde ettim, ama ROR Cafe'den aldığım Yirgacheffe çok daha iyiydi.

Ekli dosyayı görüntüle 4527
Selamlar. Sinopta yasiyorum. Arada gidiyorum kahve icmeye vs. Eve de almisligim var kahvelerinden. Fena degiller. Zamanla gelistiriyorlar kendilerini.

Geri