• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Silinsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FEROJİS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
büyük olan bende var öğütülmüş olarak 500 gram koydum ve neredeyse doldu diyebilirim.

Bu kavanozu kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Ben de zest click olmayan versiyonunu siparis ettim kapagi guzel kapaniyor gibiydi. Almaya degecek urun mu onu merak ediyorum

İki boyu da var elimde, küçük olanı kahve için kullanıyorum.
Ufak çekirdeklerde 250 gr alıyor, ama çekirdekler biraz büyükçe olduğunda 250gr tam sığmayabiliyor.
Onlarda da yeni paketi açıp ilk demlemeyi yapınca kalan çekirdekler tam sığıyor yine.

Gündelik kahveyi saklamak için kullanıyorum ben, bir hafta civarında bitiriyorum genelde.
Hava sızdırmıyor ama tahliye özelliği olmadığı için uzun süreli kullanımda çabuk bayatlayacaktır içindeki kahve.

Küçük olan var bende, 230 gram gibi alıyor, zaten paketi açıp bi 18 gram ayırıp kalanı koyduğum için yeterli geliyor.

Geri