Üretim yeri değiştiği için filtrenin kalitesi de değişiyor hollanda üretimi ve 40lı japonya üretimi filtrem var ikisi çok fark ediyor hollanda üretiminde tıkanma sorunu yaşıyorum. 40lı hario ve Cafecler de tıkanma sorunu pek yaşamadım.40' ile diğerleri arasındaki fark nedir acaba?
Akış hızı olarak sizce abaca mi traditional mı? Aradaki fark minimal mi? Yoksa fark edilir derecede yüksek mi?
tincoffee.net
Evet bu. Eğer Ankara'daysanız th-2 hariç bütün filtreler mevcut örnek olarak verebilirimKuvvetle muhtemel doğru ama kesinleştirmek için sormak istedim, bahsettiğiniz filtre aşağıdaki değil mi?
![]()
Hario V60 02 Dripper Filtresi (40 Adet)
Hario V60 02 ebat drip demleyiciler için 40 adet beyaz kağıt filtresi. Japonya'da üretilmiştir.harioturkiye.com
Anlamadığım nokta bunun neden 100'lü versiyonu yok![]()
Merhaba, benim de son zamanlarda çevremde cafec kullanan sayısı artınca markaya olan ilgim arttı ama açıkçası çok arada kalmış durumdayım. Th-1 ve th-3 genelde tavsiye edilenler lakin ben abaca ile ilgili yorumları da çok olumlu buldum. Lezzet ve doğru tat profili açısından siz hangisini tavsiye edersiniz?Hario alacaksanız 40lı filtreden şaşmayın. Cafec in bütün filtlerini kullandım en hızlısı th 3, abaca da alışınca güzel ama traditional tam bir f/p olduğunu düşünüyorum