• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Silinsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FEROJİS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar moninin karamelli kahve şurubu ile tatlandırabilecegim kahve öneriniz var mı? Tatlandırıcı kullanacağım için orta halli çok da nitelikli olmayan bir şey iş görür diye düşünüyorum.

Taft'in kahvelerini düşündüm yüksek kafeinli olması nedeniyle içimi kötü bir kahve. Hem kafein ihtiyacını karşılar hem de tatlı bir için olur gibi. Bu kahvede kullamak mantıklı olur mu sizce?
dripesso blend de güzel kahve çok uzun süre içtim.

Taft kullanmayın. Ekstra bir kafein ihtiyacınız yoksa taft günlük kafein ihtiyacını karşılamaktan daha fazlası. Özellikle yüksek rakımlı kahveler + v60'a alışkın biri için taft + clever ile 2 kupa taft can yakıcı olabilir. Denendi onaylandı. Başka kahve kullanın.

Manifesto - Tanzania keyiflidir

Hp

Hocam güne enerjik başlamak için günde 1 kupa(220 ml) taft içiyorum. Kötü bir tadı var ama iyi hissettiriyor. 1-2 bardakta normal kahvelerden tüketiyorum. İleride problem yaşatır mi cidden?
Ben gün içi rahatsızlık yaratabilir diyordum ama uzun vadede de sıkıntı yaratabilir tabi ben doktor değilim ama yüksek kafein tüketimine bağlı olarak vertigo yaşayanların sayısı az değil, biri de annem. O yüzden ben düzenli olarak kullanıma karşıyım. İçersem de 13/200 hazırlıyorum çıktı 160-170 oluyor.

Null coffee-Cascavel Verde elbette niteliksiz bir kahve değil,ama fiyatını epey hakeden bir çekirdek bence..

Daha ucuzu sadece f olur p olmaz :)
Bu fiyatın çok çok altında toplu alımda mis gibi kahveler var

Bu fiyatın çok çok altında toplu alımda mis gibi kahveler var
Afiyet olsun :))

Calibre Coffe Peru, daha uygunu Honduras. Foruma özel indirim de mevcut :) Daha da aşağısı F/P olmaz..

Geri