Açık kavrumu tavsiye ederim. Full city hayli koyu kavrum geliyor.Sizce Colombia supermo V60 için açık kavrum mu yoksa full City mi tercih edilmeli?
dripesso blend de güzel kahve çok uzun süre içtim.Arkadaşlar moninin karamelli kahve şurubu ile tatlandırabilecegim kahve öneriniz var mı? Tatlandırıcı kullanacağım için orta halli çok da nitelikli olmayan bir şey iş görür diye düşünüyorum.
Taft'in kahvelerini düşündüm yüksek kafeinli olması nedeniyle içimi kötü bir kahve. Hem kafein ihtiyacını karşılar hem de tatlı bir için olur gibi. Bu kahvede kullamak mantıklı olur mu sizce?
80₺ pek f/p kahvesi değil gibiManifesto - Tanzania keyiflidir
Ben gün içi rahatsızlık yaratabilir diyordum ama uzun vadede de sıkıntı yaratabilir tabi ben doktor değilim ama yüksek kafein tüketimine bağlı olarak vertigo yaşayanların sayısı az değil, biri de annem. O yüzden ben düzenli olarak kullanıma karşıyım. İçersem de 13/200 hazırlıyorum çıktı 160-170 oluyor.Hp
Hocam güne enerjik başlamak için günde 1 kupa(220 ml) taft içiyorum. Kötü bir tadı var ama iyi hissettiriyor. 1-2 bardakta normal kahvelerden tüketiyorum. İleride problem yaşatır mi cidden?
Daha ucuzu sadece f olur p olmaz80₺ pek f/p kahvesi değil gibi
Bu fiyatın çok çok altında toplu alımda mis gibi kahveler varDaha ucuzu sadece f olur p olmaz![]()
Afiyet olsunBu fiyatın çok çok altında toplu alımda mis gibi kahveler var
Kampanya Sayfası - Zümrüt Karaca Coffee Roastery
Kahve Kulübü 2. Yıl Kampanyası Siparişler en geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Kahveler çekirdek olarak gönderilir, Lütfen öğütme tercihinizi sipariş notunda belirtiniz. Kampanya kargo ücretsiz olarak uygulanmaktadır. Alt satın alma limiti 75 TL olarak belirlenmiştir.www.zumrutkaraca.com
açık kavrumda v60 rahatsız edici ekşi tatlar alırsanız demleme sıcaklığını yükseltin ve bir tık ince öğütün (şahsi tecrube) sanalbaharat colombia supremo içinAçık kavrumu tavsiye ederim. Full city hayli koyu kavrum geliyor.
açık kavrumda v60 rahatsız edici ekşi tatlar alırsanız demleme sıcaklığını yükseltin ve bir tık ince öğütün (şahsi tecrube)
Neden güldünüz yanlış mı yazmışım