• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular - Orkun Üstel

orkunustel

Barista
İsim
Orkun Üstel
Daha önceden çeşitli yeni bölümleri başlık açarak sizlerle paylaşmıştım. Ancak hem serinin devam etmesi hem de bölümlerin arasının açılması sebebiyle tek bir başlık altında toplamak verimli olacaktır. Tek konu hem içeriklerin soruların üzerine fikir alışverişi yapmamızı sağlar hem de seri paylaşımını tek bir yerden devam ettirip daha fazla kişinin daha kolay ulaşıp faydalanmasına yardımcı olur.

Bu süreçte çokça faydalandığım bir rehber oldu, elinize sağlık. Sponsorluk gibi sizi kısıtlayan farklı dinamikler var mıdır arka planda bilemiyorum ancak kalita gibi ekipmanlarla da zenginleştirebilirsiniz içerikleri.

Bu süreçte çokça faydalandığım bir rehber oldu, elinize sağlık. Sponsorluk gibi sizi kısıtlayan farklı dinamikler var mıdır arka planda bilemiyorum ancak kalita gibi ekipmanlarla da zenginleştirebilirsiniz içerikleri.
Teşekkürler. Aslında Kalita ve Clever'ın olduğu bir bölüm yapmıştım stilleri incelemek namına.

Kısıtlayan demeyelim de istemediğim bir durum var. İstesem bir şekilde hemen her markadan sponsorluk alıp içerik çeşitliliğini arttırırım. Ancak bunu yapmak istemiyorum, iki sebepten dolayı. Birincisi Kafein Kültür'de partnerim ekipman distribütörü karşı taraf izleyen olsun, sponsorluk sağlayan olsun içeriğin adil olup olmadığına dair bir güvensizlik hissedebilir. İkincisi sponsorlu tanıtım içeriğin özgürlüğünü kısıtlar çünkü kendi sattığımız ekipmanlar haricindeki ekipmanlara tanıtım çekmiyorum. SSS, Ünlü Reçeteleri Deniyoruz ya da Reçete gibi serilerde ekipmanlar gözüküyor ama o içeriklerinde amacı ekipmanı tanıtmaktan ziyade tekniği veya reçeteyi tanıtmak oluyor. Bu da sponsor alımında içeriğe müdahale sebebi olabilir, bu da en istemediğim şey. Amacım zaten başarılı bir Youtuber olmak değil, temiz, sorgulanabilir, doğrulanabilir, yanlışlanabilir bilginin, desteğin, deneyim aktarımının ilgilisine ulaşmasını sağlamak. Bu da izleyicinin destekleriyle olabilecek birşey.

Kanala Katıl formatı açıldı kanala sonunda kriterleri sağlayabildiğim için. Zamanla destekçiler kanala katıl formatına üye olurlarsa biriken para ile çeşitli ekipmanları satın alıp deneyebilirim, böylelikle doğacak içerik de özgün, özgür bir içerik olur.

Ayrıntılı açıklamarınız için teşekkürler, ilgiyle takip ediyorum sizi. İlk fırsatta üye olacağım. Selamlar.

Geri