• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Satılık Sıfır Moccamaster Select (Parlak Gümüş)

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
Arkadaşlar Merhaba,

Hipicon üzerinden henüz 1 hafta önce almış olduğum kahve demleme makinam satılıktır. Hiç kullanmadım , kargodan geldiği gibi duruyor kutusunu bile açmadım. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Ürün parlak gümüş rengidir. İçerisin’de bir adet 50’lik paket filtresi’de mevcuttur. Aldığım fiyat 2591 TL. İstediğim fiyat 2400 TL. Kavacık/İstanbul ikametgah etmekteyim. Ürünü iade etmeme sebebim taksitli almış olduğum için paranın taksitli olarak geri yatacak olmasıdır. Nakit olarak ihtiyacım mevcut. Eğer satamaz isem mecbur son seçenek olarak iade edeceğim. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• E4AB8DC5-76CA-4C39-8B9B-6D4670345007.jpeg
    E4AB8DC5-76CA-4C39-8B9B-6D4670345007.jpeg
    117.1 KB · Görüntüleme: 263
  • 06AB49A7-ED01-47B7-9D2D-EC3E2CAA8E0D.jpeg
    06AB49A7-ED01-47B7-9D2D-EC3E2CAA8E0D.jpeg
    75.8 KB · Görüntüleme: 235
Son düzenleme:

1healthpoint

İyi Bilinen Üye
İsim
mahmut
Daha fazla  
İsim
mahmut
Espresso Makinesi
kompresso
Değirmen
molent g50
Ekipmanlar
v60, aeropress, chemex
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
nilüfer
istediğiniz fiyata satmakta özgürsünüz ama 2200e alıp indirimler bitince 400 lira kâr ile satmak hiç hoş değil bence. hobi forumu ticaret yerine dönüyor böylece.

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
istediğiniz fiyata satmakta özgürsünüz ama 2200e alıp indirimler bitince 400 lira kâr ile satmak hiç hoş değil bence. hobi forumu ticaret yerine dönüyor böylece.
Ben 2591 Tl’ye mal ettim ürünü. Kod kısmını yazdığım zaman hesapta kullanıldığı görünüyordu fakat karttan çekerken son tutarda ki fiyata dikkat etmedim ve indirimsiz halinden çekti. Hipicon ile görüştüm kendileri siparişi iptal edeceklerini tekrar sipariş verebileceğimi söylediler. Ben arada ki farkı istediğüm de prosedür olarak veremiyoruz dediler. Taksitle aldığım için kartta bakiye olmayacaktı. Gelsin dedim bende fakat maddi olarak başka durumlar çıktı satmaya karar verdim. Fotoğrafdan görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• B9C7F43D-3561-4136-9DEE-742068422894.jpeg
    B9C7F43D-3561-4136-9DEE-742068422894.jpeg
    75.8 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:

CoFFeePaTh

İyi Bilinen Üye
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Kinu M47 Classic, Mignon ORO Single Dose, 1zpresso K Ultra
Ekipmanlar
Aeropress,Hario V60, Hario Immersion Dripper, Stagg EKG
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01
Arkadaşlar Merhaba,

Hipicon üzerinden henüz 1 hafta önce almış olduğum kahve demleme makinam satılıktır. Hiç kullanmadım , kargodan geldiği gibi duruyor kutusunu bile açmadım. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Ürün parlak gümüş rengidir. İçerisin’de bir adet 50’lik paket filtresi’de mevcuttur. Aldığım fiyat 2591 TL. İstediğim fiyat 2450 TL. Kavacık/İstanbul ikametgah etmekteyim. Ürünü iade etmeme sebebim taksitli almış olduğum için paranın taksitli olarak geri yatacak olmasıdır. Nakit olarak ihtiyacım mevcut. Eğer satamaz isem mecbur son seçenek olarak iade edeceğim. Teşekkürler.

Fatura resmi paylaşmanız daha doğru olacaktır.

CoFFeePaTh

İyi Bilinen Üye
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01
Arkadaşın bir şey paylaşmak zorunda olduğunu düşünmüyorum.

Almayı düşünen kendisiyle pazarlık eder, makul gelirse alır uygun olmazsa almaz.

Etik bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Aynen ama ikna etmeye çalışmış açıklama yapmış olmamış, delil olarak da sipariş oluşturma ekranını koymuş. O ekranın bir geçerliği yok ki, geri tuşuna basar kupon girer tekrar sipariş oluşturursun. Böyle olmuştur demiyorum tabii, arkadaşın açıklamasını kuvvetlendirmesi için bir öneridir sadece... Yoksa serbest piyasa tabii. :)

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
Arkadaşın bir şey paylaşmak zorunda olduğunu düşünmüyorum.

Almayı düşünen kendisiyle pazarlık eder, makul gelirse alır uygun olmazsa almaz.

Etik bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Teşekkür ederim.

CoFFeePaTh

İyi Bilinen Üye
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
Aynen ama ikna etmeye çalışmış açıklama yapmış olmamış, delil olarak da sipariş oluşturma ekranını koymuş. O ekranın bir geçerliği yok ki, geri tuşuna basar kupon girer tekrar sipariş oluşturursun. Böyle olmuştur demiyorum tabii, arkadaşın açıklamasını kuvvetlendirmesi için bir öneridir sadece... Yoksa serbest piyasa tabii. :)
Bu arada orası sipariş ekranı değil. Mailime gelen sipariş özetinden bir görüntü.

CoFFeePaTh

İyi Bilinen Üye
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01
Bu arada orası sipariş ekranı değil. Mailime gelen sipariş özetinden bir görüntü.
Ya hocam arkadaş senin yerine açıklama yapmış biraz da saldırganca, ama sanal olunca yanlış anlaşılabiliyoruz, senin oraya yazdığın 2591'i 2200 olarak belirttikleri için öyle yazdım ben. Yani inanılması için söyledim yoksa iyi niyetinden şüphem olduğu için değil. Kusura bakma yani :)

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
Ya hocam arkadaş senin yerine açıklama yapmış biraz da saldırganca, ama sanal olunca yanlış anlaşılabiliyoruz, senin oraya yazdığın 2591'i 2200 olarak belirttikleri için öyle yazdım ben. Yani inanılması için söyledim yoksa iyi niyetinden şüphem olduğu için değil. Kusura bakma yani :)
Estagfurullah yanlış anlaşılmalar olabilir problem değil.

Vincent

Aktif Üye
İsim
vincent
İade etmek istememe sebebim kart ile taksitle aldığımdan dolayı paranın taksitli olarak yatacak olmasıdır. Benim nakit olarak ihtiyacım var.
iki kere taksitle aldığım ürünü iade edip bankayı arayarak tek seferde iade etmelerini istedim ve yardımcı oldular. bankadan bankaya değişir mi bilmiyorum. ben ziraat kullanıyorum.

irfbor

İyi Bilinen Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
iki kere taksitle aldığım ürünü iade edip bankayı arayarak tek seferde iade etmelerini istedim ve yardımcı oldular. bankadan bankaya değişir mi bilmiyorum. ben ziraat kullanıyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler. Soracağım