Selam benim merak ettiğim kalita 155'in filtresini Türkiye'de nereden temin ediyoruz? Buna göre almaya karar verebilirim.Merhaba,
Satın alırken düşünemediğim parmak ve su izini belli etmesinden rahatsız olduğum için porselen modelini almak amacıyla satıyorum. Sadece 2 demleme yaptım, herhangi bir sorunu yoktur, kutusuyla gönderilecektir.
Kargo dahil fiyat: 200₺
Ekli dosyayı görüntüle 666 Ekli dosyayı görüntüle 668Ekli dosyayı görüntüle 669
Bu bilgi biraz sorunlu gibi geldiTıkanma sorunu (sözenle bile) yaşama ihtimali son derece düşük, tavsiye edilen demleme sürelerini yakalaması çok uğraş gerektirmeyen tam bir yeni başlayan ekipmanı. Bende de aynısı var günde bir demlememi bu günlerde kalita155 ile yapmaktayım. Tavsiye ederim.
V60’a kıyasla kalitanın toz üreten ,elbette sözen tavsiye etmiyorum; ama benim de bir müddet kullandığım ilk değirmende, kontrollü bir su döküşle tıkanmanın az olması kastettiğim. Yeni başlayan klişesi derken ne kastediyorsunuz bilmiyorum, ama ben kendi deneyimime göre -öznel elbette- “heveslendiren, heyecanını kırmayan” anlamımda kullanıyorum ve illa doğru demiyorum.Bu bilgi biraz sorunlu gibi geldi
Ek43 ile öğütülmüş olmasına rağmen tıkandığına çok şahit oldum özellikle tıkanma konusu; eğer filtre dikkatli ıslatılmaz ise ciddi bir tıkanma sorunu kalita için de söz konusu.
Yeni başlayan ekipmanı diye bir klişe çok kullanılır ama buna da katılmıyorum. 3 ufak deliği olan bir ekipman için flow rate kontrolü bana kalırsa yeni başlayan için daha zor bir durum.
Doğru öğütüm ayarı,doz, bulana kadar o kişi artık profesyonel olur heralde
Sözen ise homojen olmayan bir öğütücü olarak filtre demlemelerde kesinlikle önermiyorum.