• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Show Me Turkey

Bucolie

İyi Bilinen Üye
İsim
Hakan
Arkadaşlar biliyorum kahve ile ilgilisi yok ama paylaşmasam olmazdı.
Halil Bekar görsel sanat uzmanı, Show Me Turkey adında bir proje başlatmış. Bu proje ile Türkiye'yi il il tanıtım filmleri çekerek dünyaya tanıtmayı hedeflemiş. Belki aranızda bilenler, duyanlar vardır. Kendisini tanımıyorum, hiç bir bağım yok. İnternette denk geldim. Muazzam bir iş yaptığını düşünüyorum. Bugüne kadar izlediğim en iyi tanıtım filmi olabilir, sizler de görün istedim :)

mcciftci

Aktif Üye
İsim
MehmetCan
Daha fazla  
İsim
MehmetCan
Değirmen
comandante c40 mk3
Ekipmanlar
çelik hario V60-02, cezve, hario buono kettle, jocuu kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri, Sakarya, Milano
çok güzel bir çalışma olmuş, özellikle editlemeyi başarılı buldum.

sakarya'nın insanını bilmesem güzel bir yer bile sanabilirim 😄

nuclearmoonrise

İyi Bilinen Üye
çok güzel bir çalışma olmuş, özellikle editlemeyi başarılı buldum.

sakarya'nın insanını bilmesem güzel bir yer bile sanabilirim 😄
Aynen öyle. Sakarya'yı böyle gösterebilmesi ne kadar harika bir çalışma olduğunu gösteriyor. Her yaz Sakarya'ya giderim doğası oldukça güzeldir ancak şehir merkezi facia. Şehir merkezinde de yeşillik alanlar var görüldüğü üzere ancak insanlar fena...

cagrierdogan

İyi Bilinen Üye
Bağlam biraz daha geliştirilebilse, daha güzel bir hikayeye oturtulabilse mükemmel olacakmış. Bu haliyle de çok güzel olmuş tabii.