• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Shorts Coffee

selamet

Üye
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Firmayla ilgili herhangi bir bağlantım yok. Kahvelerini de denemedim. Çekirdek kahve tablosuna yeni firmalar eklemek için dolaşırken fark ettim.

Sitede ki bilgilerine göre, Bodrum - Muğlada hizmet veriyorlar. Kendileri mi kavurum yapıyor yoksa cafe gibiler mi çok anlayamadım.

https://www.shortscoffee.com

• Like
Tepkiler: mmm
Firmanın ticari ismi çok güzelmiş.

Güneşlenen Çekirdek Gıda San. İhr. İth. ve Tic. A.Ş.

Bodruma giderken yanımda çekirdek götürmek istemiyordum lokal nereden çekirdek alırım diye bakarken çok güzel oldu.

Az önce bir arkadaşım bana, Shorts Coffee'den alınmış 150 gram Etiyopya Koke kahve hediye etti. Ben de foruma girip tam konu başlığı var mı diye bakıyordum, ki konu başlığı da bugün açılmış :)

Ben demlerken ve bitişte çiçeğimsi kokular aldım bana biraz yüksek gövdeli geldi asidite hiç hissedemedim bir kaç demleme sonrasında bakalım nasıl bir şey çıkacak son reçeteyi paylaşırım yine buradan :)

Kenya Nyreri AA dün akşam geldi, kavrum tarihi 17 Ocak, ne üstünde yazan tadım notalarına bir türlü ulaşamadım. Kendime güvensizlik yaşıyorum bu tatları yakalayamadım ama acı buruk yanık tatlar alıyorum. :( Timemore C2 21->22 en sonra 25 ile öğüttüm. 25 te buruk tat gitti ama yanık tat hala duruyor. Öneriniz varmı?

Bugün de merak edip shorts coffee den aldığım Etiyopya sidamo gr2 demledim.
Bu sefer yanık yoktu ama sıfır aroma sıfır gövde :) kahve içtiğimizin bile farkında değiliz..
Bu kahvelerle ne yapacağım şimdi?

Geri