• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee 2023 Haziran Ayı Kahveleri %10 İndirimli Olarak Sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.Yavuz

Barista
İsim
Serkan Yavuz
Daha fazla  
İsim
Serkan Yavuz
Değirmen
Mahlkönig
Twitter
sezycoffee
Merhaba Arkadaşlar,

Sezy Coffee Roastery olarak biz yeni kahveler denemeyi çok seviyoruz. Sizin de sevdiğinizi düşünüyoruz. Sitemizi takip eden arkadaşlar, hemen hemen her ay "Birlikte Deneyelim" kategorimizde bu yeni kahveleri "birlikte10" kupon koduyla %10 indirimli olarak sizlerin beğenisine sunduğumuzu biliyorlardır. Ancak henüz bizi tanımayan veya sitemizi takip etmeyen arkadaşlar için bu uygulamamızı forumla da paylaşmak istiyorum. Birlikte Deneyelim kampanyamızda kupon kodunun geçerli olması için minimum bir alışveriş tutarı bulunmamaktadır. Gönderiler Yurtiçi Kargo ile yapılmaktadır.

2023 Haziran ayı birlikte deneyelim kategorisi kahvelerimiz:

Finca La Colombia 140H (Microlot - Honey)

Bölge: Antioquia/Colombia
Üretici: Finca la Colombia
İşleme Yöntemi: Honey Process
Yetişme yüksekliği: 1600-1900 metre
Hasat Sezonu: 2023
Tadım Notaları: Greyfurt ve Nane
Gövde: Dengeli
Asidite: Orta
Varyete: Caturra – Microlot
Tedarikçi: Rehm Co

250 gr : 199 TL
1000 gr : 597 TL (%25 indirimli)

Mexico Olmo Honey

Bölge: Teocelo
Üretici: Olmo Farm
İşleme Yöntemi: Honey Process
Yetişme yüksekliği: 1300 metre
Hasat Sezonu: 2022-2023
Tadım Notaları: Tropikal Meyveler ve Nuga
Varyete: Mundo Novo, Marsella, Oro Azteca

250 gr : 189 TL
1000 gr : 567 TL (%25 indirimli)

Mexico Finca Chiarras

Bölge: Jaltenango
Üretici: Chiarras Farm
İşleme Yöntemi: Washed
Yetişme yüksekliği: 1800 metre
Hasat Sezonu: 2022-2023
Tadım Notaları: Sütlü Çikolata, Kaju ve Sarı Biber
Gövde: Doygun
Asidite: Düşük
Varyete: Caturra, Bourbon

250 gr : 154 TL
1000 gr : 462 TL (%25 indirimli)

Peru Finca Rosenheim

Bölge: Villa Rica/Peru
Üretici: Finca Rosenheim
İşleme Yöntemi: Washed
Yetişme yüksekliği: 1600 metre
Tadım Notaları: Ceviz ve Greyfurt
Gövde: Doygun
Varyete: Catimor – Caturra – Bourbon

250 gr : 149 TL
1000 gr : 447 TL (%25 indirimli)

Brazil Caramelo

Bölge: Carmo de Minas/Brazil
Üretici: Küçük Çiftlikler
İşleme Yöntemi: Natural
Yetişme yüksekliği: 1100-1200 metre
Tadım Notaları: Karamel, Sütlü Çikolata

250 gr : 139 TL
1000 gr : 417 TL (%25 indirimli)

Herkese şimdiden afiyet olsun :D

İlk soru benden gelsin o zaman.

1) Espresso için öneriniz var mıdır? (Klasik-modern fark etmez)
2) İstediğimiz kahveden başlayabiliyor muyuz?:D
İstediğiniz kahveden başlayabiliyorsunuz :) Espresso için Brazil Caramelo ve Mexico Finca Chiarras'ı önerebilirim. Peru Finca Rosenheim biraz hafif kalabilir espresso için. Honey Process olan ilk iki kahve La Finca Colombia ve Mexico Olmo Honey bence pek espressoluk değiller. Bu arada hazır yeri gelmişken haber vereyim. Single origin kahvelerin bir kaç tanesinin espresso kavurma versiyonunu da bu aydan itibaren satışa sunmayı düşünüyoruz. Şu gün olur bugün olur dediğim hiçbir günü zamanında tutturamadığım için net bir gün vermeyeyim ama en kısa zamanda kavurup haber vereceğim diyelim :)

Sizden 3 kere alışveriş yaptim hepsinde de çok memnun kaldım burtukuana unutamadigim bir kahveydi ama yok sanırım. V60 için bu kahveler içinden hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim:)

Sizden 3 kere alışveriş yaptim hepsinde de çok memnun kaldım burtukuana unutamadigim bir kahveydi ama yok sanırım. V60 için bu kahveler içinden hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim:)
Selamlar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. V60 diye ayırmayayım ama meyvemsi kahvelerden hoşlanıyorsanız Olmo Honey ve Finca Colombia 140h’yi önerebilirim. Karamel, çikolata, kakao gibi tadım notalarından hoşlanıyorsanız Finca Chiarras ve Brazil Caramelo olabilir. Her ikisi de olur diyorsanız Peru Finca Rosenheim.

Bu arada Burtukaana’yı beğendiyseniz muhtemelen El Salvador Finca Gabriela’yı da çok seversiniz.

Selam. Ağır bir fermantasyon tadı yok. Kuru kokuda nane çok baskın. İçerken ise greyfurt öne çıkıyor. Nane alttan alttan buradayım diyor ama greyfurt tadı daha baskın oluyor.
Merhaba. Bu kahveye uygulanan 140 saatlik honey işlem biraz black honeylere mi benziyor acaba lezzet profili olarak. Eğer öyleyse yüksek tatlılık mı beklemeliyiz? Teşekkürler.

Merhaba. Bu kahveye uygulanan 140 saatlik honey işlem biraz black honeylere mi benziyor acaba lezzet profili olarak. Eğer öyleyse yüksek tatlılık mı beklemeliyiz? Teşekkürler.
Merhaba. Yüksek bir tatlılık almadım ben bu kahveden. Bitişi tatlımsı ama çok tatlı diyemem.

Kargo siniri hala 225 tlyse zaten 500 yapanı sorgulamak lazım, bide yurtiçi kargo
Hocam bizde o matematik şöyle çalışıyor. İki tane 250 gram kahve alan ayrıca kargo ödemesin diyoruz. Tek paket alanlarda maalesef bir şey yapamıyoruz çünkü tek paketten kalan brüt karın bile tamamı maalesef kargoyu karşılamaya yetmiyor. Haliyle de en ucuz 250 gram kahve çarpı iki eşittir minimum ücretsiz kargo bedeli oluyor.

Espresso ve mokapot karışık kullanım için memnun kalacağımız f/p çekirdek (kiloluk) paylaşabilirmisiniz

Naneli naneli dediniz, alamadan bitmiş. 😢

Bileydim her kahvenin içine az biraz ev yapımı taze nane eklerdim :)
Buna galiba infüze kahve diyorlar. Çuvalın içine nane, portakal dilimi, efendime söyleyeyim kavun-karpuz keleği koy, 1 ay beklet. 🤦🏼‍♂️ "Vaad edilen tadım notalatını alma" trendi yüzünden, yakın gelecekte belki de katkısız kahve bulamayacağız.

Geri