• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Diel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diel

Yeni Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Merhabalar, Ülkemiz de mevcut olan büyük zincir kahve dükkanlarının bir çoğunun Araştırma ve Geliştirme departmanların da görev yapmış bir dostunuz olarak burada bulunuyorum. Şimdiler de ise, edindiğim deneyimler doğrultusunda kendi kahvemi kavurup, bu pazara hazırlanma yolunda ilerliyorum. Ev ve endüstriyel ekipmanlar hakkında meraklarınızı giderebilir, iyi kahvenin tedarik kanalları, işleme ve kavurma teknikleri hakkında sizleri bilgilendirebilirim. Mevcut lokasyonum gereği kahve ve kahve severlerden çok uzaktayım, bu konu hakkında sohbet etme açlığımı giderme amacı ile aranızda bulunduğumu da inkar etmiyorum. Gerekli araştırmayı yapmadım ama bir discord kanalı varsa sabahlara kadar kahve içerek, kahveyle ilgili sohbet edebileceğim bir ortam düşlüyorum. İyi forumlar

Geri