• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar

grind&rot

Üye
İsim
Çağlar Ç.
Selamlar,

Ben Çağlar, 38 yaşındayım, aslen İzmirliyim ama 8 yıldır Antalya’da yaşıyorum.

Aslında epeyce uzun zamandır (Kivahan zamanlarından beri) forumları takip ederim, yıllar önce diğer foruma da üye olmuştum ama pek katılımcılık anlamında forum alışkanlığım olmadığı için devamı gelmedi.

Bu forumun diğer forumlardan olumlu anlamda farklı olduğu kurulduğundan beri belli oluyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hatta üye olmadan önce (tam bir sinsi gibi 😛) Coffeemamma toplu alımından yararlandım 🙂.

Herkese tekrar selamlar, güzel ve sağlıklı günler dilerim.

Çağlar

Hoşgeldiniz foruma umarım bizler gibi keyif alırsınız :)

Hoş geldiniz Çağlar Bey. :)

Merhaba, Foruma Hoş Geldiniz. İzmir'e sık sık geliyorsanız korona sonrası düzenlemek istediğimiz atölyelere mutlaka bekliyoruz.

Merhaba, Foruma Hoş Geldiniz. İzmir'e sık sık geliyorsanız korona sonrası düzenlemek istediğimiz atölyelere mutlaka bekliyoruz.
Teşekkürler, bütün ailem İzmir’de, çok sık olmasa da ziyarete gidiyorum. Atölyeler denk gelirse çok sevinirim ve memnuniyetle katılırım. Görüşmek üzere.

Geri