• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar

kornman887

Barista
İsim
Can Kara
Bütün kahveseverlere selamlar. 8-10 yıldır kahve demliyorum. Bunun ilk yarısı bayat market kahveleri, çibo ile geçti. Sonra yine ekşisözlük sayesinde baristasepetini keşfettim, bir süre kullanıp mutlu oldum ama sonra ya onlar bozdu ya da benim damağım değişti. Yine ekşisözlük sayesinde sanalbaharata yöneldim. Çekirdekleri nitelikli olmasa da uygun fiyatlı ve taze sayılabilecek kahve alabiliyordum. Fakat son siparişimde ondan da memnun kalmayınca bir süredir kahve edinebileceğim yeni dükkan dükkanlar arıyorum. Reddit ve yabancı kahve forumları/youtube(james hoffman) hem ekipmanlara ulaşım konusunda, hemde kavrum konusunda her zaman yardımcı olamayabiliyor bölge farklılığından... İnanıyorum ki burası hem nitelikli çekirdek, iyi kavrum konusunda hemde ekipman konusunda çok yardımcı olacak.

Şimdiden forumun yapımında emeği geçen, katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler.

Merhaba hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz Aileye :)

Geri