• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeki.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeki.

Barista
İsim
zeki
Daha fazla  
İsim
zeki
Zeki ben istanbulda yasiyorum. 32 yasindayim. Kahvelere ilgim 10 yil oncesinde basladi. 1 sene yogun sekilde ilgilendim. Sonra gerek mide problemlerim, gerek gecirmis oldugumuz is yeri yangininda tum ekipmanlarimin yanmasindan dolayi nitelikli kahve demlemeyi biraktim. Bu aralar kucuk bir ekipman setiyle v60 ve aeropress tekrar basladim. Herkese iyi forumlar.

Zeki ben istanbulda yasiyorum. 32 yasindayim. Kahvelere ilgim 10 yil oncesinde basladi. 1 sene yogun sekilde ilgilendim. Sonra gerek mide problemlerim, gerek gecirmis oldugumuz is yeri yangininda tum ekipmanlarimin yanmasindan dolayi nitelikli kahve demlemeyi biraktim. Bu aralar kucuk bir ekipman setiyle v60 ve aeropress tekrar basladim. Herkese iyi forumlar.
Hoş geldiniz aramıza. İyi forumlar.

Geri