• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamlar

krmbyl

Üye
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
Espresso Makinesi
Kendi makinesini yapmaya çalışıyor
Merhabalar adım Kerem
Istanbul'da ikamet ediyorum. Makine mühendisiyim. Espressoya merak sardım. Bu konuda kendimi gelistirmek için buraya geldim. Kendi makinemi geliştiriyorum, işe OPV ile başladım :)

Merhaba Kerem Bey, ailemize hoş geldiniz. Aklınıza takılan tüm soruları çekinmeden sorabilirsiniz, size yardım etmeye çalışmaktan mutluluk duyarız. Espresso makinesi konusunda da sanırım bu tarz bir çalışma yok fakat bu konuda size yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlarımız var. Aklınıza takılan soruları bizimle paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar, iyi forumlar.

Hoşgeldin aramıza

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Geliştirmeye çalıştığınız makinenin marka modeli nedir?

Geri