• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Savage Coffees - Panama

teyyaredenkahve

Barista
İsim
Levent
Savage Coffees Panamada yer alan butik bir kahve üreticisi... Çok yenilikçi ve deneysel işleme yöntemleri kullanıyorlar... kahveleri bir çok yarışmada ödül almış ve şampiyonlar tarafından da tercih edilmektedir. (Ninety Plus gibi) Finca Deborah kahveleri de bunlardan bazıları.

Şu an elimde bazı kahveleri var. Denedikçe buradan ve instagramdan paylaşırım.

Kahvelerini üst düzey kavurucular da kavuruyor. Coffea Circulor, Urban Coffee Roaster, vs gibi.

Son zamanlarda bir çok Panama Geisha kahvesi ile çok güzel tecrübelerim oldu ve bu da keyifli bir deneyim olacak sanırım.

Instagram hesapları burada. Çiftliklerden güzel paylaşımlar da yapıyorlar.

20210504_140850.jpg

Son düzenleme:
Savage Coffees Panamada yer alan butik bir kahve üreticisi... Çok yenilikçi ve deneysel işleme yöntemleri kullanıyorlar... kahveleri bir çok yarışmada ödül almış ve şampiyonlar tarafından da tercih edilmektedir. (Ninety Plus gibi) Finca Deborah kahveleri de bunlardan bazıları.

Şu an elimde bazı kahveleri var. Denedikçe buradan ve instagramdan paylaşırım.

Kahvelerini üst düzey kavurucular da kavuruyor. Coffea Circulor, Urban Coffee Roaster, vs gibi.

Son zamanlarda bir çok Panama Geisha kahvesi ile çok güzel tecrübelerim oldu ve bu da keyifli bir deneyim olacak sanırım.

Instagram hesapları burada. Çiftliklerden güzel paylaşımlar da yapıyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 12124
Ciftlikle temas halindeyim, kavrulmuş olarak direk kendilerinden de alım yapılabiliyor ancak ödemeleri pay pal tabanlı, pay pal bizde kullanılmadığı için direk alım yapamıyoruz, vpn kullanmak mümkün ancak o da legal değil, sorun çıkarsa kimse sorumluluk kabul etmez... o nedenle pek yakında bizim için alternatif bir ödeme yöntemi getirecekler...

Ciftlikle temas halindeyim, kavrulmuş olarak direk kendilerinden de alım yapılabiliyor ancak ödemeleri pay pal tabanlı, pay pal bizde kullanılmadığı için direk alım yapamıyoruz, vpn kullanmak mümkün ancak o da legal değil, sorun çıkarsa kimse sorumluluk kabul etmez... o nedenle pek yakında bizim için alternatif bir ödeme yöntemi getirecekler...
Almak isterseniz bağlantım var doğrudan. Farklı kanallar ile almak mümkün. Bundan da bahsettim kendilerine. Almak isteyenlere neler yapabiliriz diye.

Son dönemde bu tarz çiftlikler ve kişiler ile belli seviyede bir etkileşimim oluştu. Bir şey lazımsa yardımcı olurum, ben de sorarım, konuşurum. Ninety Plus da yine benzer bir örnekti.

Coffea Circulor/Ivıca Cvetanovski kavurumu ile bir Finca Deborah/Jamison Savage kahvesi, Afterglow...

Son dönemde Ivica'nın kavurumu ile bazı Finca Deborah kahvelerini tatma şansı buldum... Puanlarına filan hiç takılmadan, hepsi de hakikaten nefis kahveler... fakat Afterglow, ki diğerleri bazı ekstra işlemlerden geçmişken bu kahve sadece natürel olarak işlem görmüş, bana göre tek kelime ile enfes! kavurum da inanılmaz dengeli ve başarılı... kısacası, bugüne dek tatma şansı bulduklarım arasında rahatlıkla en üst sıralara, hatta sıraya, koyabileceğim bir kahve... ilgilenenlerin aklında olsun.

Buraya da not düşmüş oldum :)

Ekli dosyalar

• thumbnail (1).jpg
    thumbnail (1).jpg
    175.2 KB · Görüntüleme: 41
Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri