• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı -Satılık/Takas Wacaco Pipamoka- (Yeni)

Ürünün Fiyatı
1500
Uzun sürenin ardından herkese merhabalar,

Yurtta başka bir ekipmana ihtiyaç duymadan pratik ve hızlı bir biçimde kahve demlemek için 1 hafta önce Escobarista'dan Pipamoka aldım. Kutusu ve faturası duruyor. 2 kez demleme yaptım. Cilt hassasiyetim ve el egzaması sebebiyle ne zaman turuncu halkayı çevirmeye başlasam demleme sonunda parmaklarım yaralanıyor. 🤨 İşimi görmeyeceğini anlayınca daha fazla vakit kaybetmeden elimden çıkarmak ve başka alternatif bakmak istediğim için satıyorum.

İstanbul'dayım. Nanopresso ile takas yapabilirim.

(Dmden iletişime geçebiliriz)

Son düzenleme:
İstanbul içi elden,sıfır hiç kullanılmamış ,faturalı ,kutulu aeropres (hediye amaçlı alınmış şu an atıl)ile takas düşünürmüsünüz?

Aeropres 06FAP kodlu orjinal şeffaf ürünü tarafıma ekim ayında hediye olarak geldi.Kutulu ve içerikleri tam olarak hiç kullanılmadı.

Geri