• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Satılık: Simonelli Oscar

hakanyamanoglu

Yeni Üye
İsim
Hakan
Daha fazla  
İsim
Hakan
Yeni makine aldığım icin yıllardır severek kullandığım Oscar'ımı satıyorum. OPV ve Vakum kesici modlarını elektros.it vasıtasıyla alıp kendim yaptım zamanında. Grup lastiğini yeni değiştirdim. Yanında 1 adet Orijinal naked portafiltre, 1 adet orijinal normal portafiltre, tek ve çift akış uçlarını vereceğim.

Ayda bir kireç temizliğini kör tıpa kullanarak yaptım. Yılda bir de genel bakımını Ankara içindeki servisler aracılığı ile yaptırdım.

Alan yıllarca sorunsuz kullanacaktır.
Fiyat 2750 TL. Ankara içi elden teslim edebilirim.

Ekli dosyalar

• 791CBCB7-D9E0-462C-8B88-ED276927BA03.png
    791CBCB7-D9E0-462C-8B88-ED276927BA03.png
    139.9 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:
Makinede problem yoksa çok iyi fiyat. Espresso düşünen kaçırmaSın

Sorunsuz bir cihaz, ben çok keyifli zaman geçirdim umarım yeni sahibi ile de uzun yıllar birlikte olacak :) bu ise gönül vermiş birine gider umarım.

Bu vakum kesico mod nedir tam olarak acaba ?

normalde Hx makina soğuduğunda kazana normal hava oluşuyor makine tekrar ısındığında basınç hatalı olarak yüksek görünüyor ve yeterli buhar basıncı oluşmuyor. Normald de buhar vanasını açıp makinayı çalıştırarak bu sorun gideriliyor buhar gelmeye bailayınca kapatıyorsunuz hava çıkmuş oluyor. Bu mod ile buna gerek olmadan valvden hava çıkuyor buhar çıkmaya başladıpında valv otomatik kapanıyor.

normalde Hx makina soğuduğunda kazana normal hava oluşuyor makine tekrar ısındığında basınç hatalı olarak yüksek görünüyor ve yeterli buhar basıncı oluşmuyor. Normald de buhar vanasını açıp makinayı çalıştırarak bu sorun gideriliyor buhar gelmeye bailayınca kapatıyorsunuz hava çıkmuş oluyor. Bu mod ile buna gerek olmadan valvden hava çıkuyor buhar çıkmaya başladıpında valv otomatik kapanıyor.
Anladim tesekkurler.

Geri