• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı SATILIK AEROPRESS SET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmshn

Üye
Konum
İstanbul
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Değirmen
Comandante C40
Uzun zamandır kenarda yatan Aeropress setimi satmaya karar verdim. 15-20 demleme ancak yapılmıştır. 300'den fazla filtresi bulunmaktadır.

Herhangi bir sorunu olmayıp kozmetik olarak tek kusuru eşimin bulaşık makinesine koyması sebebiyle Aeropress logosunun ve yanındaki rakamların boyası kalktı.

Fiyat: 350 TL. Kargo alıcıya ait. İstanbul Bakırköy-Zeytinburnu civarı elden teslim edebilirim.

9l2Wyz.jpg

gTzDXg.jpg
 
Son düzenleme:
sıfır fiyatından neden daha yüksek fiyata satıyorsunuz,sadece merak ettim?
 
İğnelemeyi link paylaşıp sıfır fiyatına satmaya çalıştığımı iddia ederek siz yaptınız. Yukarıda yazdığım gibi ürün stoklara girdiğinde 350 TL olursa ilanımda güncelleme yapacağım. Ama şu anda ilanda yazan fiyat geçerlidir, bunu etikle de bir alakası yoktur. İstediğim fiyatı yazmakta özgür olduğum gibi kimse de satın almak zorunda değil. İsteyen Aliexpress’ten Amazon’dan sipariş verebilir bu her ürün için geçerli.
 
Yine yorum silinmiş böyle sürekli yorum silinince yazdıklarımız havada kalıyor...
 
Yurtdışında sıfırı 20-25€'ya satılıyor. Kargosu, vergisi vs ile anca 350TL yapar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst