• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Sage Filtre Kahve Makinesi Fellow Ode v1.1 ve Diğer Kahve Ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
13000
Merhabalar, chemex hala duruyor mu hocam?

Hocam İstanbuldaysanız elden teslim alsam olur mu?

Merhaba arkadaşlar

Yakın bir arkadaşım Amerika'ya taşındığı için bazı ekipmanlarını satmam için bana bıraktı. Satışı mümkün olduğunca elden yapmak istiyorum.

Test Amaçlı Forumdan aldığım Fellow Ode Değirmeni Satıyorum Çok Az Kullanıldı Garantisi Bitti (Kendi Ürünüm)

Fiyatı 8250 TL (Ben aldığım 8 şubat dolar kuru 13,62 şu anda 26tl) aldığım fiyata göre oranladım.

Peak Water Su Filtre Sürahisi
İçerisinde bir adet filtre var ama kullanılmadığı için yanında yer alan sıfır filtreyi takabilirsiniz. Gelbura satış fiyatı 660 istenilen fiyat 450.

Bu ürünlerin aşağıdaki mesajlarda fotoğrafları mevcut

Fellow Atmos 2 adet mevcut fiyatı 950tl Tin Coffeee Satış Fiyatı 1650

Çift Cidarlı Espresso Bardakları Zwiling 2 Adet 250tl

Noname espresso için olanlar(3 Adet) tanesi 75tl Büyük bardak 1 adet 100 tl

Bialeti Moka Pot
3 Cup Kondisyonu Orta - iyi
Web Satış Fiyatı 600
Fiyat 300

Bplus Puck Screen - Satıldı

Hario Ice Coffee Maker pek kullanılmamış sıfırı 990 istenilen fiyat 550tl

Hario Mizudashi pek kullanılmamış satış fiyatı 790tl istenilen fiyat 475 tl
Moka pot ve hario ıce coffee maker güncel mi