• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sage barista touch öğütücü problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coff

Yeni Üye
İsim
coff
Daha fazla  
İsim
coff
arkadaşlar, birkaç ay önce sage barista touch kahve makinesi aldım, değişik değişik kahveler deniyorum ama bazı kahvelerde aşağıdaki şekilde öğütürken takılıyor gibi. makinaya zarar veriyor muyum acaba, ya da makinada bi problem olduğunu mu gösterir bu durum?
bu arada öğütme kalınlığını vs de değiştirdim yine aynı, öğütücüyü komple temizledim sonuç yine değişmedi.

sebebi ne olabilir? bu arada her kahvede bu sorun oluşmuyor.

video: https://youtube.com/shorts/nV9C9jtNuFU?feature=share

kahve olarak da Walter's coffee'den aldığım Guatemala'yı kullanıyordum bu video'da

arkadaşlar, birkaç ay önce sage barista touch kahve makinesi aldım, değişik değişik kahveler deniyorum ama bazı kahvelerde aşağıdaki şekilde öğütürken takılıyor gibi. makinaya zarar veriyor muyum acaba, ya da makinada bi problem olduğunu mu gösterir bu durum?
bu arada öğütme kalınlığını vs de değiştirdim yine aynı, öğütücüyü komple temizledim sonuç yine değişmedi.

sebebi ne olabilir? bu arada her kahvede bu sorun oluşmuyor.

video: https://youtube.com/shorts/nV9C9jtNuFU?feature=share

kahve olarak da Walter's coffee'den aldığım Guatemala'yı kullanıyordum bu video'da
Hazneyi boşaltın, her seferinde kullanacağınız gramajda kahveyi, öğütücüyü çalıştırdıktan sonra haznenin içine atın. bazı açık kavrum veya sert çekirdeklerde bu problem oluyor maalesef.

Diş sıyırıyor gibi ses.En nihayetinde zorlanma sesi bu.İlk içinde çekirdek varsa dişlerin arasına giriyor ve siz çalıştırınca döndürmeye gücü yetmiyor.Öğütücü güçsüz ve açık kavrumlar daha sert olduğundan zorlanıyor.Fakat müşteri bunu öğütücülü diye alıyor.Üründe bir uyarı yok şunu öğütür bunu öğütmez diye.Makine yuzunden belli cekirdeklere mahkum kalmakta çok can sıkıcı bir durum olur.Servis ile görüşün isterseniz.Sorun çözümsüz kalirsa önce cihazı calıştırıp ardından kahve eklemek suretiyle kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

Teşekkürler cevaplar için, dediğiniz önerileri deneyeceğim, umarım işe yarar. servise verirsem de ne kadar ilgilenirler vs bilemiyorum ama olmazsa servise de götürebilirim.

Servisin yapabileceği bişey yok. Öğütücünün gücü bu kadar maalesef, nispeten açık kavrum çekirdeklerde zorlanır. Orta kavrum ve üstü çekirdekler ile devam etmeniz lazım.

Geri