Selamlar,
Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso Makinesi ile birlikte kullanılmak üzere bir öğütücü aramaktayım. Yanında gelen porta filtreyi kullanıyorum. Evde espresso yapımına yeni merak saldım, elimdeki cihaz çok üst seviye bir cihaz değil. Günde sadece 2-3 fincan espresso için kullanılacak, espresso çekirdeği dışında bir şey öğütmeyi planlamamaktayım.
Manuel olmasının biraz daha iyi kalite getireceğinin farkındayım ancak bu farkı konforumla takas etmeyi daha mantıklı buluyorum, bu yüzden kesinlikle elektrikli olmasını istiyorum. Bunun için ayırdığım bütçe ise 2000-2500 TL bandında. Öğrenciyim
İnternette karşıma çıkan modeller bunlar, düşünceleriniz nelerdir?
Tchibo Elektrikli Kahve Değirmeni
www.tchibo.com.tr
Krups GVX2
www.trendyol.com
Melitta Molino kahve değirmeni, 1019-01, elektrikli kahve değirmeni, düz öğütme diski
Ek olarak, Aliexpress'te https://tr.aliexpress.com/item/1005005763744707.html tarzında öğütücüler görüyorum ve fiyatları da çok uygun. Bu tarz bir öğütücüyü espresso için kullanan varsa yeterli olup olmayacağını duymayı çok isterim.
Teşekkürler
Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso Makinesi ile birlikte kullanılmak üzere bir öğütücü aramaktayım. Yanında gelen porta filtreyi kullanıyorum. Evde espresso yapımına yeni merak saldım, elimdeki cihaz çok üst seviye bir cihaz değil. Günde sadece 2-3 fincan espresso için kullanılacak, espresso çekirdeği dışında bir şey öğütmeyi planlamamaktayım.
Manuel olmasının biraz daha iyi kalite getireceğinin farkındayım ancak bu farkı konforumla takas etmeyi daha mantıklı buluyorum, bu yüzden kesinlikle elektrikli olmasını istiyorum. Bunun için ayırdığım bütçe ise 2000-2500 TL bandında. Öğrenciyim
İnternette karşıma çıkan modeller bunlar, düşünceleriniz nelerdir?
Tchibo Elektrikli Kahve Değirmeni
Elektrikli Kahve Değirmeni
Elektrikli Kahve Değirmeni | Tchibo'nun kahve değirmeni ile mükemmel kahve keyfi çok kolaydır, çünkü kahve aromasını en iyi taze öğütüldüğünde geliştirir. Öğütme derecesine göre aynı kahve çekirdeğinden farklı tatlar elde edilebilir. Elektrikli kahve değirmeni ile artık bu çeşidin tadını...
KRUPS GVX242 Kahve Öğütücü 110 Watt 17 Öğütme Ayarı Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Krups GVX2 Kahve Öğütücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Ek olarak, Aliexpress'te https://tr.aliexpress.com/item/1005005763744707.html tarzında öğütücüler görüyorum ve fiyatları da çok uygun. Bu tarz bir öğütücüyü espresso için kullanan varsa yeterli olup olmayacağını duymayı çok isterim.
Teşekkürler