• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ryoya Takashima - Peaceful Cuisine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan menes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

menes

Barista
İsim
Enes
Var mıdır bu abimizi izleyen, tanıyan? Forumda bir göz attım ancak pek lafını göremedim. Öyle inanılmaz kahve tarifleri veren ya da James Hoffmann gibi tamamen kahve üzerine uzmanlaşmış birisi değil fakat çok güzel, huzur verici ve yüksek prodüksiyonlu hissettiren bir sürü -hem kahveyle alakalı hem de farklı türlerde- videosu var. Sürekli olmasa da arada açar izlerim kendisini, o yüzden burada da bir paylaşmak istedim.

Bir iki tane kahveyle alakalı videosunu da bırakayım şöyle:

Kanallar:

Ben de bayılırım videolarına, kavurması öğütmesi demlemesi ayrı huzur verici. Bir ara istanbul a uğramıştı orda video su mevcut.

Geri