• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Russell Hobbs Elektrikli Kahve Öğütücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakzcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burakzcn

Yeni Üye
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Merhaba,
Daha iyi bir öğütüm içim elektrikli öğütücü almak istiyorum. Russell hobbs markasının öğütücüsünü kullanan var mı ya da önerir misiniz?
Ürün linki:

Bildiğim kadarıyla bu tarz öğütücüler yarardan çok zarar getiriyor. Öğütüm kalitesini geçtim, sadece statik problemi bile can sıkıcı olmaya yeter.

Hoftmann'ın konuyla alakalı videosu:

Videoda özetle bunları almak yerine para biriktirip daha iyi değirmen almaya bakın, aldığınıza değmez diyor. Değirmen almak yerine de kahvenizi haftalık olarak öğütülmüş alabilirsiniz. Hızlı tüketirseniz ucuz değirmenden daha verimli olur diyor.

Benzer bütçede el değirmenleri çok daha iyi performans verir. El değirmeni için timemore c2 alabilirsiniz aliexpress'den kupon ile vergi dahil 430-470tl civarına gelir. Bu bütçede en iyi performans.

Bildiğim kadarıyla bu tarz öğütücüler yarardan çok zarar getiriyor. Öğütüm kalitesini geçtim, sadece statik problemi bile can sıkıcı olmaya yeter.

Hoftmann'ın konuyla alakalı videosu:

Videoda özetle bunları almak yerine para biriktirip daha iyi değirmen almaya bakın, aldığınıza değmez diyor. Değirmen almak yerine de kahvenizi haftalık olarak öğütülmüş alabilirsiniz. Hızlı tüketirseniz ucuz değirmenden daha verimli olur diyor.

Benzer bütçede el değirmenleri çok daha iyi performans verir. El değirmeni için timemore c2 alabilirsiniz aliexpress'den kupon ile vergi dahil 430-470tl civarına gelir. Bu bütçede en iyi performans.

Öncelikle açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim. Biraz daha el değirmenlerine bakayım o zaman

Eğer elektrikli değirmen önceliğiniz varsa Russell hobbs yerine Tchibo`nun elektrikli değirmenini önerebilirim.

Tchibo’dan arkadaşlarım metal filtreli chemex hediye almıştı. Ancak filtre 2-3 ay içerisinde tıkandı ve müşteri hizmetleri ne değişim yapıyor ne de garanti kapsamına giriyormuş ( yedek parça sadece elektronik aletlerinde geçerliymiş.) o yüzden markaya baya uzağım. Yine de bakarım modellerine teşekkür ederim

Düşük fiyata daha iyi öğütüm istiyorsanız el öğütücüsü alın bence

Geri