• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Round Hill Roastery

Ceren Aksu

Üye
Konum
İstanbul
Daha fazla  
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Hiroia Jimmy, Fellow Stagg Ekg, Origami Dripper, Delter Press, V60 Kasuya Dripper, V60 Dripper, Aeropress
İngiltere - Bath'de yer alan bu küçük, tatlı kavurucunun da bir başlığı olmalı diye düşündüm. Çok yeni de sayılmazlar, 2012'de kurulmuş.

Henüz iki çekirdeğini denedim, ama ikisini de çok beğendim. Kavurma profilleri, çekirdek seçimleri bana oldukça hitap etti. Mavi paketler filtre kavrum için, pembe paketler ise espresso kavrum için ayrılmış. İletişim konusunda çok iyiler, sosyal medya üzerinden kolay ulaşabiliyorsunuz ve küçük kavurucu olmanın getirdiği en güzel özellik olan samimiyet, pozitif yaklaşım kendilerinde bolca mevcut. Gönderdikleri kahve paketlerinde mutlaka satın aldıkları çiftliğin bilgileri, hatta bazen çiftlikteki aile ile çekildikleri fotoğraflar yer alıyor, bu üretim kısmındaki kişilerin emeklerine verdikleri değer konusunda umut verici. Saydığım sebeplerden ötürü çok iyi izlenim bıraktılar bende. Tekrar alışveriş yapmayı kesinlikle düşünüyorum. Türkiye'ye shipping ücretleri de 10 pound olması lazımdı.

İlk denediğim kahveleri "Spring Claude" ismini verdikleri, yıkanmış bir Colombia çekirdeği. Paket tasarımı için bir illüstratör ile beraber çalışmışlar sanırsam. Claude da illüstratörün kedisi. Mevsimlik olarak bu paket üzerinde satış yapıyorlar anladığım kadarıyla (Spring Claude, Summer Claude, Santa Claude gibi) Kırmızı meyve tatlılığını ve asiditesini yoğun olarak hissedebileceğiniz, juicy ve oldukça canlı karakterde olan bu kahve benim çok hoşuma gitti, çok keyif aldım. Fincanında canlı asidite ve kırmızı meyve yoğunluğunu seven herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir çekirdek.

Spring Claude'i Easter dönemi için çıkardıklarından yanında tavşan kulaklı taç da gönderiyorlar, bu küçük ama çook tatlı bir jest bence. Aynı zamanda kahvenin işlendiği Mirolindo çiftliğinde üretici aile ile beraber çekilmiş bir fotoğrafı da göndermişler, arkasında da çekirdeğin künye bilgileri yer alıyor. İçinde yer alan çekirdeğe gösterdikleri özen kadar paketin tasarımına da gerçekten çok özenmişler, insan baktıkça mutlu oluyor. Böyle şeyler çok değerli bence, kesinlikle saklayacağım. Çekirdek çok keyifli olup, yanında böyle güzellikler de olunca tadından yenmiyor gerçekten. Görsellerini aşağıda paylaşıyorum. Bu arada bir dönem Santa Claude'dan kazandıkları meblağı Hollanda'daki bir kedi barınağına bağışlamışlar gibi bir yazı okumuştum, çok hoşuma gitmişti.

IMG-3586.jpg

IMG-3698.jpg

IMG-3722.jpg




Denediğim diğer çekirdekleri ise doğal işlem görmüş bir Burundi'ydi. Bu sefer kavun aromasının baskın olduğu, vişne meyvesi karakterinde bir asiditenin hissedildiği, oldukça tatlı karakterli ve meyve bombası bir çekirdek çıktı ve beni çok şaşırttı, daha önce deneyimlediğim Burundi çekirdeklerinden farklı bir karakteri vardı. Çok çok keyifle içiyorum ve bu aralar beni en mutlu eden fincanlar hep bu çekirdekle demlediklerim oluyor 😊 Yine yanında çekirdeğin künye bilgilerinin, hikayesinin yer aldığı bir kart ile geldi.


IMG-3852.jpg




Bütçem el verirse arada bir buradan kahve almayı kesinlikle düşünüyorum. Her anlamda memnun kaldığım bir kavurucu oldu. Tek memnun kalmadığım yanı, Türkiye'ye ulaştıktan sonra PTT Kargo'nun getir-em-iyor olması, o da kavurucu ile alakalı bir sorun değil zaten 😅
 
burundi rimiro'yu bubblegum'dan dolayi cok merak ediyorum :) sirf bunun icin bile alabilirim.

Fiyat - performans canavarı çıktı tam. Bir tane daha sipariş edip buzluğa mı atsam diye düşünüyorum, bunun yazı var güzü var sonuçta 😄
 
Güzel bir tanıtım yazısı olmuş. Ben bu kavurucunun paketlerini beğeniyorum. Coronado indirimi yok mu acaba? Türkiye’de dağıtımı kim yapıyor? @Ceren Aksu
 
Güzel bir tanıtım yazısı olmuş. Ben bu kavurucunun paketlerini beğeniyorum. Coronado indirimi yok mu acaba? Türkiye’de dağıtımı kim yapıyor? @Ceren Aksu
Bir çok kavurucunun "brewathome" vb kodlarla uyguladığı indirimler malesef yok gördüğüm kadarıyla.
Türkiye'de PTT Kargo dağıtımını yapıyor (yapamıyor), takipli olmasına rağmen ve evden çalışıyor olmama rağmen beni evde bulamadıklarını iddia ettikleri için kendim şubeye gidip almak durumunda kalmıştım.

Edit: @kavebit Kiloluk alımlarda 4 pound civarı bir indirim yapıyorlarmış bazı çekirdeklerde https://roundhillroastery.com/collections/coffee
 
Günaydın herkese sevgili Cerenin firma yı bize tanıtması sonrasın da firma ile iletişime geçtim tek seferlik bize yüzde 20 indirim kodu tanımlandılar.

indirim kodu:
 
Aynı kahveden 1 kg alım yapıldığında da otomatik olarak yüzde 25 indirim ekleniyor gördüğüm kadarıyla. Stok yapabilecek olanlar için gayet güzel bir fırsat.
 
Evde 1.5 kg belki daha fazla kahve, 1 kg yurtdışından aldığım yolda. 1 kg almaya kalkınca fiyatlar ne kadar makul seviyeye gelse de de ben almayacağım, alacaklara afiyet olsun şimdiden.
 
Her ay yurtdışından bir çekirdek almaya çalışıyorum genelde. Nisan ayının kahvesi Morgon yolda. Mayıs ayı için Muttley&Jack’s düşünüyordum. İndirimden sonra bir kararsızlık oluştu. Burayı da merak ediyorum. İkisini de mi alsam acaba? 🤔 Bu aradaİndirim için teşekkürler @NoDRaC
 
O kadar ovulmus ki, sonraki siparis nereden olsun diye dusunurken indirimin de gelmesiyle bana baska secenek kalmadi gibi. :) Tesekkurler indirim icin.
 
Ne zamana kadar geçerli bu indirim? Benim de elde kahveler var, Coffee Collectifler yolda ama zamanlama ayarlayabilirse neden olmasın? Bir kac soru daha, kargo tahmini ne kadar sürede geliyor, takipli mı gibi gibi...
 
1 kg alımda 4£ gibi bir indirim oluyor 25% indirim nereden geliyor?
Benim baktığım kahvenin 250 gramı 15 pound iken 1 kg fiyatı 45 pound olarak görünüyordu ona istinaden öyle anlamıştım.
 
Geri
Üst