• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ror Grafiklerini Anlamak Kahve Kavurma Detaylı Eğitim Videoları

İsim
Muhammet
Daha fazla  
İsim
Muhammet
Espresso Makinesi
Beko 2170
Değirmen
Sözen, Timemore C2, Mazzer Mini
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Antalya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kaş
Merhaba sevgili kahve severler tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunacağım yaklaşık 9 hafta olarak planladığım kahve kavurma eğitimi videolarım her hafta sonu yayınlanacaktır. Her hafta cumartesi günü saat: 15:00 da 1 video yayına girecektir. Keyifle izlemeler dilerim. Videoların konusu ve bildirimlerini bu başlık altında paylaşmayı düşünüyorum. Sorularınızı ve isteklerinizi bu başlıktan bildirebilirsiniz. Görüşmek üzere.

İlk işleyeceğim konu "kahve kavurma makinesinde farklı miktarda kahvelere göre giriş sıcaklığını belirlemek" olacak bu bence kahve kavurmaya ilk başlayanlar için iletişimi kolaylaştırmak için önemli bir konu.

Genelde kahve kavurucu camiyası olarak hep derece konuşuruz ama asıl olan giriş kalorisi diyebiliriz. Kısaca aynı kahveyi kavuran kişiler 160 derecede gir 200 derecede gir gibi şeyler söyemesinin ne gibi yanlış anlaşılmalara sebep oluğuna değindim. Yani bazen aynı kahveye 160 derece çok 200 derece az gelebilir. Bunun temel sebebini bu videomda anlattım. Keyifle izlemeler dilerim.

İkinci işleyeceğim konu Sabit Gramaj ile kahve kavururken giriş derecesi neye göre seçilir? Bu konuya değindiğim video Bu gün 15:00 da yayında olacaktır. Ayrıca artık pazar günleri de eğitim videoları gelecek.

2. video şu an yayında yarın yayınlanacak olan videomun konusu T Noktasına Göre Kahveyi Anlamak ve Kavurmaya Yön Vermek olacak. T noktasının bize anlattıkları ve istediği şeylerden bahsedeceğim.

2. Videomda yanlış anlaşılabilecek bir mevzuyu buradan düzeltmek istiyorum.

Büyük çekirdek büyük çekirdek deyince sertlik kısmı öyle anlaşılabilir. Her büyük çekirdek sert küçük çekirdek yumuşaktır genellemesi doğru değildir. Benim orada bahsettiğim HEM BÜYÜK HEM SERT HEM DE TAM YIKANMIŞ KAHVELER yüksek giriş sıcaklıklarını severler eğer küçük ama sert bir çekirdeğiniz varsa giriş sıcaklığı biraz daha düşük olması gerekir.

Kendi adıma teşekkür ederim Muhammet, son derece aydınlatıcı ve faydalı içerikler. (y)

Kavurmaya giriş yapacak insanlar için çok faydalı bilgiler , teşekkürler.

Bu gün saat: 15:00 da "Kahveyi Kızatmaya Hazırlamak T Noktasından Sonra Kahve Kavururken Dikkat Etmemiz Gerekenler" konulu videom yayında olacaktır.

Videomda kısaca grafikleri neden eğip bükmek istiyoruz. Çekirdekleri doğru kızartmaya hazırlamak çekirdeği anlamak ve bu ışıkla grafiğin geleceğini görmek bahsi üzerinde duracağım.

Bu gün saat: 15:00 da "Kahveyi Kızatmaya Hazırlamak T Noktasından Sonra Kahve Kavururken Dikkat Etmemiz Gerekenler" konulu videom yayında olacaktır.

Videomda kısaca grafikleri neden eğip bükmek istiyoruz. Çekirdekleri doğru kızartmaya hazırlamak çekirdeği anlamak ve bu ışıkla grafiğin geleceğini görmek bahsi üzerinde duracağım.

Sabırsızlıkla videoyu bekliyorum Muhammet, emeğine sağlık.

Video yok kanala da girdim yine yok

Tek oturuşta 9 video çektim onu da taksit taksit koyuyorum işte her cumartesi pazar saat 15:00 da da yayına giriyor 😊 Abone sayısını da 1000 yapsaydık iyiydi 65 kişi eksik 😂

Teşekkürler 😀

Kahve kavururken ısıtici güç ayarı nasıl değiştirilmeli bununla ilgili videom 3 saat sonra yayına girecektir.

Geri