• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rok Espresso

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TayfunTmr

Barista
İsim
Tayfun Tamer
Daha fazla  
İsim
Tayfun Tamer
Espresso Makinesi
Flair 58, Wacaco Minipresso NS2
Değirmen
Femobook A68, Kinu M47, Mavo Phantox Pro
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Deep 27, Hero Dripper
İsminden dolayı mı nedir, Rok'u kullanan yok mu hiç, o kadar mı kötü?

Ya ben o flair e Tr distribütörlüğünü açtırcam 🤣🤣

Kimse mi almamış, Rok u üreten adamda mı kedi tekmeledi, bir kişi mi denemedi ya 🤣

Abi, basınç göstergesi yok. İlk zamanlarda TAA incelemesinde görmüştüm. Bir marka Türkiye pazarında teknoloji editörüne bu ürünü inceletiyorsa bence Türkiye için çok fazla bir şey beklemeye gerek yok :(

Taa ya mı inceletmişler yazıklar olsun, tamam eledim onu da 😔

ya buna benim gözüm takıldı fiyatını görünce uzaklaştım, sert bavulla falan geliyor aslında fena

Seneler önce flair 2 pro modeli çıkmadan çok önce kullandım. Ondan sonra da flair classic almıştım. Sene olarak o şekilde hesaplayabilrsiniz. 3 seneden fazla olmuş gibi.

Rokta malesef biraz inceye gidince hemen sızdırma falan yapıyordu. Onun dışında ısınma etme v.s tüm manuel makinelerin problemlerini de beraberinde ekstralarıyla taşıyor. Flair 58den sonra en iyi manuel makine şuan robot...

Geri