Canaydin0
Barista
- İsim
- Salih Can
Daha fazla
- İsim
- Salih Can
- Espresso Makinesi
- Lelit Anna, Arçelik K3185
- Değirmen
- Tchibo, Timemore
- Ekipmanlar
- Homend Filtre, V60, Immersion Dripper
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul/Anadolu
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çekmeköy/Ümraniye
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Üsküdar, Kadıköy, Bostancı
- s.canaydin.ca
- canaydin0
Merhabalar,
Evde 13 yıldan fazladır su arıtıcı kullanmaktayız. Markası Waterbox.
Yaklaşık 2 yılda bir filtre değişimi gerçekleştirmekteyiz. Firma yılda bir filtre değişimi için arasa da tüketici istediği zaman değiştirmeyi talep ettiğinde zorlamıyorlar.
5 Adet filtre bulunmakta.
TDS Değeri Çeşme Suyu 350-550 ppm arası oluyor, filtre ilk takıldığında 7 ppm, 2 yıl kullanım sonunda 22 ppm civarında arıtıcıdan çıkış elde ediliyor. Tabii ppm tek kıstar değil diye düşünüyorum.
Ankara'da 4 kişi yaşadığımız evde kullanmaktayız ve su, yemek, çay için her zaman arıtıcıyı kullanmaktayız.
Filtreler kötü olmaya başladığında suyun tadından kokusundan farkı hissedebiliyorsunuz.
Elimde eski filtreler vardı, değişim sırasında talep etmiştim ve kesip iç yapısının fotoğraflarını çektim. Hem kendim merak ettiğim için hem de filtre iç yapısı hakkında meraklı olan arkadaşlara faydam olması açısından
Filtrelerin numarası ve isimlerini çekmeye özen gösterdim. Sıralı şekilde görselleri ekliyorum.
Evde 13 yıldan fazladır su arıtıcı kullanmaktayız. Markası Waterbox.
Yaklaşık 2 yılda bir filtre değişimi gerçekleştirmekteyiz. Firma yılda bir filtre değişimi için arasa da tüketici istediği zaman değiştirmeyi talep ettiğinde zorlamıyorlar.
5 Adet filtre bulunmakta.
TDS Değeri Çeşme Suyu 350-550 ppm arası oluyor, filtre ilk takıldığında 7 ppm, 2 yıl kullanım sonunda 22 ppm civarında arıtıcıdan çıkış elde ediliyor. Tabii ppm tek kıstar değil diye düşünüyorum.
Ankara'da 4 kişi yaşadığımız evde kullanmaktayız ve su, yemek, çay için her zaman arıtıcıyı kullanmaktayız.
Filtreler kötü olmaya başladığında suyun tadından kokusundan farkı hissedebiliyorsunuz.
Elimde eski filtreler vardı, değişim sırasında talep etmiştim ve kesip iç yapısının fotoğraflarını çektim. Hem kendim merak ettiğim için hem de filtre iç yapısı hakkında meraklı olan arkadaşlara faydam olması açısından
Filtrelerin numarası ve isimlerini çekmeye özen gösterdim. Sıralı şekilde görselleri ekliyorum.
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2021-06-02 at 22.02.34.jpeg93.5 KB · Görüntüleme: 107 -
WhatsApp Image 2021-06-02 at 22.02.33.jpeg91.3 KB · Görüntüleme: 106 -
WhatsApp Image 2021-06-02 at 22.02.33 (1).jpeg126.5 KB · Görüntüleme: 105 -
WhatsApp Image 2021-06-02 at 22.02.33 (2).jpeg114.8 KB · Görüntüleme: 108 -
WhatsApp Image 2021-06-02 at 22.02.33 (3).jpeg130.4 KB · Görüntüleme: 109