• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Reçete Defteri ve Etiketi Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Selamlar,

Kendim için şu an bir tasarım düşünüyorum. Bunu hayata geçiriyorum. Belki de sizler de beğenirsiniz diye sizlerle de paylaşmak istedim.

Beğenirseniz ve fiyat olarak uygun görürseniz üretimini gerçekleştirip sizlerle de paylaşmak isterim.

Şu an tasarım ve ücretlendirme aşamasındayım. Gelişmeleri sizlerle de buradan paylaşacağım.
Tasarım olarak 1 sayfa içerisinde 4 yıllık zaman dilimi olacak. Her sayfa başka bir gün ama toplamda 4 yıllık bir defter olacak.

Not: İçerisinin renkli olması sebebiyle fiyat artabileceği için direkt olarak arkasında yer alan bitki fotoğrafı kalkarak daha düz bir tasarım da olabilir.

24/05/2022 GÜNCELLEME:

Sipariş ve Kargo bilgilerini paylaşmak istiyorum.

§ Her hafta yeni bir link açıp talepleri haftalık olarak toplayacağım.

§ Cuma gününe kadar talep eden kişilerin siparişlerini cumartesi günü vereceğim.

§ Verilen siparişler işlemeye bir sonraki hafta içerisinde başlayacak tahminen cuma günü kargolama yapılmış olacak.
§ Olası bir gecikme durumunda ise pazartesi kargolamaları yapacağım.

§§ Örneğin bu hafta 27/05/2022 23.59'a kadar siparişleri verirseniz. 28/05/2022 tarihinde işleme alınacak. Tahmini 03/06/2022 olası bir sıkışıklık durumunda 06/06/2022 tarihinde kargoya verilecektir.

§ Fiyatlandırma: 130₺ Havale + 20₺ Gardrops ücreti + gardrops hizmet ücretidir.

LİNK:
24/05/2022 - 27/05/2022
Talep Toplama Bitmiştir
30/05/2022 - 03/06/2022 Talep Toplama Bitmiştir
06/06/2022 - 10/06/2022 Talep Toplama Bitmiştir
11/06/2022 - 17/06/2022 Talep Toplama Bitmiştir

Ekli dosyalar

• 1652962275218.png
    1652962275218.png
    210.7 KB · Görüntüleme: 630
Son düzenleme:
Aslında öyle değil. Anı defterinin revizeli hali gibi düşünün. Benim gibi içtiği kahvelerle bağı olan insanlar için 1 ocak 2022/2023/2024/2025 yıllarında hangi çekirdekleri hangi şekilde içtiklerini hatırladıkları ve aynı zamanda dün cmd 26 klikte kaldıysanız bugün tekrardan saymadan en son sayfaya bakarak kaç klikte kaldığınızı hatırlatıyor.

Defter hakkında bilgi almak isterim bu tarz bir deftere ihtiyacım var sanırım artık 😃

Merhabalar,

Defterin baskısı şu an sürüyor. Öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.

• İçi kitap kağıdı
• Dışı ise mukavvaya kaplanmış deri görünümlü duvar kağıdı
• 1 Ocak 2022-2023-2024-2025 / 31 Aralık 2022-2023-2024-2025 olarak her bir sayfaya bir takvim yaprağı gelecek şekilde basılıyor.
• Kapağına güzel bir kahve bitkisi ve Kahve Günlüğü yazısı ekleniyor.
• Satın alan arkadaşlara kendimin düzenlediği bilgisayar formatını da hediye edeceğim. Bu şekilde basılı halinin yanı sıra bilgisayar ortamında da saklayıp içtiğiniz kahveler için reçetelerinizi daha kolay saklayabilecekseniz.

• Ücretlendirme için şu an çalışmalarım sürüyor.

• Ücret + gardrops üzerinden kargolama yapacağım inşallah.

• Kaç kişinin aldığının bir önemi yok. Kaç kişi alırsa bir aksilik olmazsa o hafta cuma en geç pazartesi kargoya vermiş olacağım. Örneğin bu hafta 1 kişi alsa bile baskısını yaptıracağım ve baskısının cumaya yetişmesi halinde cuma kargoya vermiş olacağım.

• Kağıdın, baskı malzemesinin vd. maddelerinin genel olarak kura bağlı olduğunu unutmadan sipariş vermenizi ve olası fiyat artışlarını göze almanızı rica ederim.

• Elimden geldiğince sizleri kura yem etmemeye çalışacağım.

Teşekkürler.

Kahveyle kalın!

Not:
Beyaz kağıt a4
Allta yer alan sarı kağıt ise kitap kağıdı olarak geçmektedir.
IMG-20220521-WA0018.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar,

Görememiş olabilirim ama , tasarımda demleme tipi vs de eklenebilir miydi? Aeropress, v60, delter vs , asidite gibi ek şeylerde belki eklenebilirdi. Baristatus un gönderdiği tasarımı da baz alabilirsiniz.

Teşekkürler.

Merhabalar,

Görememiş olabilirim ama , tasarımda demleme tipi vs de eklenebilir miydi? Aeropress, v60, delter vs , asidite gibi ek şeylerde belki eklenebilirdi. Baristatus un gönderdiği tasarımı da baz alabilirsiniz.

Teşekkürler.
En müsait anımda sizlere dönüş yapacağım. Lütfen bekletiyorum diye düşünmeyin. Detaylarını aktaracağım.

Merhabalar,

Teşekkürler.
Beklettiğim için özür dilerim. Öncelikle Haşim Bey ve baristatus kahvelerini henüz direkt temin etmediğim için içeriğinden çıkan bilgi kağıdı hakkında maalesef bir fikrim yok.

Kendisiyle iletişime geçsem ve istesem bu konuda hakkında yardımcı olacağından eminim.

Sadece tamamıyla kendi var olan sistemimi güncelleyip sizlere sunmak istedim.

Sistemi de bir özetle aşağıya bırakayım. KAHVE İÇİLME TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220522-190328.png
    Screenshot_20220522-190328.png
    129.6 KB · Görüntüleme: 342
Merhabalar,

Bugün kendim için ilk baskıyı satın aldım. Elime aldığım anda muhteşem hissettirdiğini söyleyebilirim. Beklediğimden daha kaliteli çıktığını da açık açık söylemek istiyorum.

ÖN KAPAK:

ARKA KAPAK:

YANDAN GÖRÜNÜŞ:

SAYFALARIN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN İPLİK DİKİŞ:

SAYFALARIN İÇERDEN GÖRÜNÜŞÜ:

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.53.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.53.jpeg
    61.3 KB · Görüntüleme: 236
  • WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.49.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.49.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 168
  • WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.48.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.48.jpeg
    71.8 KB · Görüntüleme: 153
  • WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.47.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.47.jpeg
    156.7 KB · Görüntüleme: 152
  • WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.46.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-24 at 19.48.46.jpeg
    202.8 KB · Görüntüleme: 268
Son düzenleme:
Sipariş ve Kargo bilgilerini paylaşmak istiyorum.

Her hafta yeni bir link açıp talepleri haftalık olarak toplayacağım.

Cuma gününe kadar talep eden kişilerin siparişlerini cumartesi günü vereceğim.

Verilen siparişler işlemeye bir sonraki hafta içerisinde başlayacak tahminen cuma günü kargolama yapılmış olacak.
Olası bir gecikme durumunda ise pazartesi kargolamaları yapacağım.

Örneğin bu hafta 27/05/2022 23.59'a kadar siparişleri verirseniz. 28/05/2022 tarihinde işleme alınacak. Tahmini 03/06/2022 olası bir sıkışıklık durumunda 06/06/2022 tarihinde kargoya verilecektir.

Fiyatlandırma: 130₺ Havale + 20₺ Gardrops ücreti + gardrops hizmet ücretidir.

Son düzenleme:
Şu zamanki maliyetlere göre fiyat normal. Umarım ilgilenen kişilere faydalı olur. Emeğine sağlık 🙏

Güncelleme:

§ Bu hafta cumartesi gününe kadar verilen verilen siparişlerde ön sayfasına isim-soy isim & lakap & dilediğiniz yazı yazılacaktır.
§ Siparişinizin durumunu, özel mesaj yoluyla anlık olarak e-tablolar sayesinde aşağıda yer alan şekilde iletebileceğim.

1653554069646.png

Kendisinden edindiğim günlüğü bugün inceleme şansı buldum. Tasarımı , kabı kendisiyle konuştuğumuz gibiydi. Matbaadan kaynaklı ufak bir problemimiz oldu ama sanki kendi arkadaşımdan edinmişim gibi hemen anlık olarak çözüme gitti kendisi. Günlükten , desteklerinden ve arkadaş canlısı iletişiminden ve kahve arkadaşı edinmemden dolayı çok teşekkür ediyorum. Almak isteyen arkadaşlara da tavsiye ederim artık cep telefonuma not alıp şu tarihteki demlemede ne yapmışım diye uğraşmak zorunda kalmayacağım :D

Dostlar selamlar,

Defter mevzusu bugün sevgili @papuayeniginesever ile tekrardan ortaya çıkınca artık kendimin üretmediğini söyledim.

Tüm forum yararlanması adına etiket şekline getirdiğim reçete şablonunu paylaşmak isterim.

Üzerinde biraz oynayarak ortak bir payda çıkartabilirsek isteyen kendisine etiket olarak bastırabilmesi için vektörel ve tüm pdf hallerini ileteceğim.

10x10 etiket için şöyle bir şey ortaya çıkarttım. Bu halihazırda reçete defterinin de içinde olan bir şey..

1669309182792.png

Bir de daha küçük bir etiket için şunu çıkartmıştım.

1669309249658.png

Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Şu an ilk paylaştığımı kullanıyorum ve mutluyum. Siz neler eklemek isterdiniz?

Geri