• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ray Murakawa'nın "konfeti filtre"si

cagrierdogan

Barista
Merhaba arkadaşlar.

Az evvel Coffea Circulor başlığında bahsettiğim konfeti filtre için ayrıca bir başlık açmak istedim. Orada da bahsettiğim gibi, ben metal filtrede tortuyu azaltmak için kullanıyorum fakat müstakil olarak da kullanılabilir videoda görüleceği üzere. Böylece tekrar tekrar kullanılabilir kağıt filtreler, israfın da biraz önüne geçilmiş olur. Hatta bence klasik makine filtrelerini kullanarak az da olsa tasarruf da etmiş oluruz. Nitekim ben son demlememde öyle yaptım.

Geri