• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Rancilio Silvia V5 (Extra parçaları ile)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pofpof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
12000

pofpof

Barista
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rancilio Silvia
Merhaba dostlar,

Uzun süredir espressodan oldukça uzaktım, belki tekrar isteğim gelir diye epey zamandır bekletiyorum makineyi ancak maalesef sadece filtre tüketiyorum uzun zamandır. Bu sebeple Rancilio Silvia'mı satmak istiyorum..

foto1.jpg

Açıklamalar:
-Mart 2019'da Espressoperfetto'dan satın aldım, garantisi dolmuştur.
-Aldığım ilk sene günde 1 shot olarak kullandım. Sonrasında da haftada 1-2 shot gibi kullandım. Son 6 aydır da shot almadım hiç.
-Sadece arıtma suyunu kendim mineralleyerek kullandım.
-Düzenli bir çekilde pully caff ile temizliğini yaptım.
-Detaylı fotoları en aşağıya google drive linki olarak ekliyorum oradan bakabilirsiniz.
-Üst kısmına ısınması amaçlı fincan koyduğumdan kılcal çizikleri vardır.
-Portafiltrenin girdiği yerin tam arka kısmında da bir çizik var, onu da detaylı fotolarda çektim, göz atabilirsizniz.

Ekstralar:
-IMS Competition Shower Screen
-VST Precision Basket 18gr (Ridgless)
-IMS The Single Basket 12gr
-Yurtdışından satın aldığım naked portafiltre
-Motta Competition Tamper 58.4mm
-Aliexpressten aldığım leveler 58.4mm
-Alüminyum funnel
-3d baskı mıknatıslı funnel
-3d baskı wdt tool

foto2.jpgfoto3.jpgfoto4.jpgfoto5.jpg

Ben Fethiye'de ikamet ediyorum, yakınlardan almak isteyen arkadaşlar olursa çok hoş olur, deneyerek, görerek alabilirler. Şehir dışından almak isteyen arkadaşlar için de, orjinal kolisi mevcut, düzgün bir şekilde kargolayabilirim.

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için şu google linkine bakabilirsiniz: Detaylı fotolar

Aklınıza takılan her konuda da ulaşabilirsiniz, herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
Satıcı ile en ufak bir iletişimim/tanışıklığım yok; bu sebeple objektif olduğumu düşünerek bu ilanı her gördüğümde ilanın kalitesinin beni çok etkilediğini söylemek isterim. Cihazı anlatmaya zaten gerek yok. Hayırlı satışlar dilerim.

Satıcı ile en ufak bir iletişimim/tanışıklığım yok; bu sebeple objektif olduğumu düşünerek bu ilanı her gördüğümde ilanın kalitesinin beni çok etkilediğini söylemek isterim. Cihazı anlatmaya zaten gerek yok. Hayırlı satışlar dilerim.
Çok incesiniz, değerli yorumunuz için teşekkür ederim🙏

Geri