• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ralph's Coffee - Ralph Lauren

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skykhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skykhan

Barista
İsim
Gökhan işler
Daha fazla  
İsim
Gökhan işler
sadece 3 kavrum yapıyorlarmış, medium roast, decaf ve espresso
* medium roast alındı, paketi açınca nefis bir karamel kokusu açığa çıktı, ancak kavrumu görünce çok şaşırdım mangal kömürü kıvamındaydı
* Hario Seramic el değirmen de 5 klikte çektim, bu kadar koyu görünmesine rağmen değirmen hiç takılmadı, hatta ayarını kontrol ettim kalın mı öğütüyorum diye 😁
* V60 demledim, acılık beklerken, tadım olarak meyve notaları ve yüksek seviye karamel tadı aldım, gövdeli içimi, çok keyifli bir fincan oldu

yerli iyi bir kavurucu ile yan yana fotolarını çektim farkı görelim diye, aşağıda paylaşıyorum,
bu kavrum da bu tadım notlarını aldığıma çok şaşırdım açıkçası, nasıl olabiliyor ?

Ekli dosyalar

• IMG_6729.jpg
    IMG_6729.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_6745.jpg
    IMG_6745.jpg
    52.3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_6749.jpg
    IMG_6749.jpg
    289.1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6741.jpg
    IMG_6741.jpg