• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rakamlarla Şubat Ayı Kahve Alımı

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Dün akşam 23:59 itibarı ile Şubat ayı kahve alımını sonlandırdık. Rakamlar gösterdi ki kahve kulübü gitikçe daha büyük bir topluluk oluyor.
Şubat Ayı Rakamları:

100gr paket 60 sipariş
150gr paket 43 sipariş
Toplam sipariş miktarı: 103

İstanbul'dan 34
Ankara'dan 18
İzmir'den 9
ve diğer iller

Toplam kavrulacak kahve miktarı: 37 Kg.

Kahveler 19 şubatta kavrulup kargoya verilecek. Gaz salınım süreci bittikten sonra ortak tadım yapıp kahveler üzerinde konuşmaya başlayacağız.

Mart kahve alımı için farklı bir yol izlemeye karar verdik. Direk kavuruculardan teklifler alıp bunları oylamaya sunacağız. Böylelikle herşey daha hızlı gerçekleşecek.

Baya İyi rakam yakalamışız bu ay , Kronotrop Kampanyasından aldığım halde külüp adına CaffoNutz'dan da aldım

kahvekulubu ailesi giderek büyüyor. artık ülkemizde nitelikli kahve oluşumu platformu denince burası gösterilecek. çok hızlı bir tırmanış çok hızlı bir ivme mevcut.

Bizi Beğenmeyen Kavurucular düşünsün zamanla bu rakam dahada büyüdügünde kapımızda kavurucu kuyrukları oluşacagını düşünüyorum Hatta Eminim. :) Aslında bu durum şuan kavurucular için çok büyük bedavaya tanıtım fırsatı ama işte o fırsatıda herkes anlayamıyor anlasa bile 3 kuruşun peşine düşenleri kazıklama çalışanlarıda var ama gelecek potansiyelimizin farkında değiller. :D Bir o kadar iyi insan olan oluşumumuza destek veren kavurucularımızda var burdan hepsine selamlar :) Şimdiye kadar güzel fiyat ve çekirdek teklifleri ile güzel kahveler içtik :)

O değilde bu kahveleri nasıl saklayacağız ? 😆 Buz dolabına atmayı düşünüyorum , nerede vakumlatabilirim ?😄

O değilde bu kahveleri nasıl saklayacağız ? 😆 Buz dolabına atmayı düşünüyorum , nerede vakumlatabilirim ?😄
Valfler Sağlamsa hiç paketi açmadan Desg. bittikten sonra süpürge ile valften havayı çekip valfi bantlayıp atabilirsiniz buzluga ben öyle yapıyorum fazla kahvelerimi.

nerden aldınız bu kapları benimde ihtiyacım var salça turşu kavanozlarında saklamakla olmuyor :)
galeri kristal mağazalarından temin etmiştim. ancak ben ucuz zamanında temin ettim. şimdi fiyatlar x2 neredeyse. bir de bulunma sıkıntısı var.

Denizli

denizlideyim büyük marketlerde olma şansı varmı
galeri kristal dışında bir de sadece boyner'in internet satış sayfasında vardı. boyner artık satmıyor diye biliyorum. galeri kristal de sadece kendi mağazalarında satıyor. arayıp sormanız gerekli.

öğütücüm olmadığı için caffeenutz dan aldığım kahveleri ögütülmüş olarak istedim,degassing için çekirdek kahve gibi beklemem gerekiyor mu? .bu arada aliexpress'ten timemore c1 almayı düşünüyorum. v60 için tavsiye eder misiniz?

öğütücüm olmadığı için caffeenutz dan aldığım kahveleri ögütülmüş olarak istedim,degassing için çekirdek kahve gibi beklemem gerekiyor mu? .bu arada aliexpress'ten timemore c1 almayı düşünüyorum. v60 için tavsiye eder misiniz?
Timemore konusu vardı sanırım değirmenler bölümünde. Kullanan arkadaşların çoğu memnun değirmenlerinden.

öğütülmüş kahvenin degassing süresi daha kısadır. çekirdek kahvelerde filtre için 5-6 gün optimal bekleme süresidir ancak öğütülmüş kahvede bu kadar beklemenize gerek yok. hatta hiç beklemenize dahi gerek yok. siz hemen tüketmeye başlayabilirsiniz.
timemore c1 ise v60 da gayet tutarlı sonuçlar çıkarıyor. bu fiyat çerçevesinde alınabilecek en fiyat / performans değirmen diyebilirim.

Harika bir ay geçirdik. Kahveler yola çıktı. Bakalım yorumlar nasıl olacak? :)

Geri