• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rahatlatıcı Antika Değirmen Yenileme Videosu

CoFFeePaTh

Barista
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Değirmen
Kinu M47 Classic, 1zpresso K Ultra
Ekipmanlar
Aeropress,Hario V60, Hario Immersion Dripper, Stagg EKG
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01
Youtube'da gezinirken denk geldiğim, ilgili kanalı da çok beğendiğim bir video oldu.
Değirmen sanırım üstten ayarlı bir antika... Ölü durumda ve usta ellerde küllerinden yeniden doğuyor. Çok rahatlatıcı buldum ve sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Youtube'da gezinirken denk geldiğim, ilgili kanalı da çok beğendiğim bir video oldu.
Değirmen sanırım üstten ayarlı bir antika... Ölü durumda ve usta ellerde küllerinden yeniden doğuyor. Çok rahatlatıcı buldum ve sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Çok güzel, paylaşım için teşekkürler. Eski eşyaların bu şekilde tamiri ile ilgili videolar hep ilgimi çeker, kahve ile ilgili olması ayrıca güzel olmuş.Homojen öğütüm yaparmı emin değilim🙂 ama detaylı çalışma yapılmış.

Çok güzel, paylaşım için teşekkürler. Eski eşyaların bu şekilde tamiri ile ilgili videolar hep ilgimi çeker, kahve ile ilgili olması ayrıca güzel olmuş.Homojen öğütüm yaparmı emin değilim🙂 ama detaylı çalışma yapılmış.
Videonun sonunda bir test öğütümü var, çok belli olmaz ekrandan ama V60 için iyi gibi göründü:)

Bu kanalın diğer videoları da oldukça başarılı.

Öğütüm kalitesi forumda olay çıkartır :)

Kocaman bir burr. Bundan bir şey olmaz bunu koleksiyonerler alır öğütümü modern değirmenler kadar iyi olmaz derken gayet de güzel öğüttü :D
Bir de şöyle bir şey var, adam kahve hobicisi değil, tutarlı ve tozsuz görünsün diye ekstra uğraştığını sanmıyorum, büyük ihtimalle konuya yabancıdır. Yani değirmen gerçekten çok başarılı gibi...
Ah be Sözen diyorum. :)

huşu içinde değirmenimi sökmeye gidiyorum 😌

Geri