• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Q Venue lab istanbul Nordo

Safak Tayland

Barista
İsim
Mustafa Safak Akkose
Daha fazla  
İsim
Mustafa Safak Akkose
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Facebook
safak.akkose
izmirden sonra simdide istanbulda Q venue lab acilisini yapti ben sahsim adina bu haberlerden cok keyif aliyorum izmir ve hemen pesinden simdide istanbul umarim cok yakin zamanda tum sehirlerimizde bu kurumlari gormeye baslariz ..

Sertifikalı Q Sınıflandırıcılar,(q grader ) üreticiler ve alıcılar arasında ortak bir kalite dilini paylaşarak iletişimi kolaylaştırır ve pazarlara erişimi büyük ölçüde kolaylaştırır. Bir kişi Q Derecelendirme Uzmanı olarak onaylandıktan sonra, Q Programı kapsamında eğitim almış kahve profesyonelleri olarak dünya çapında tanınır, bu da kahve endüstrisindeki fırsatları genişletir.

https://www.nordo.org.tr/ adresinden lutfen takip edin, ekim ayinda ilk kurs olacak ve q grader sayisi ulkemizde cogalmaya baslayacak ,ayni dili konusan insanlarin sayisinin artmasi beni heyecanlandiriyor :D

subatin 5 /10 u arasinda yeni bir sinifimiz acilacaktir ,ilgilenen arkadaslar bana ulasabilir

Ekli dosyalar

• q jodi.jpeg
    q jodi.jpeg
    86.3 KB · Görüntüleme: 25
Geri