TimucinPusat
Üye
- İsim
- Mehmet
Daha fazla
- İsim
- Mehmet
- Değirmen
- Sage (Breville) the Smart Grinder™ Pro
- Ekipmanlar
- Timemore Electric Kettle Thin Spout, Timemore Black Mirror Nano Scale, Hario V60 Ceramic Dripper 02 Set, Hario V60 Range Server - Bloom Series, Hario V60 Filter Paper, Koleksiyon Sufi Kupa Set Bone
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Çanakkale
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Merkez
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- herhangi
Dün kendilerinden ilk defa alışveriş yapıyordum. Hario Termos ve Hario dripper. Ürünleri sepete ekledim. Ödeme sayfasına geçtim. Adres mail vs tüm bilgileri girdim. Kargo aşamasını geçtim. Ödemek için butona tıkladım, ne göreyim sayfa yenilendi ve bingo! fiyatlar fırladı birden. Aradım. Yani hadi yapıyorsunuz günaşırı zam bindiriyorsunuz ürünlere buna alıştık ama saniyesinde, ben tam ödeye yapacakken ayıp olmuyor mu dedim? Ya hık mık zam vakti gelmiş
dedi kişi, ben yine de bi düşüneyim işletme sahibiyim dedi. Size döneceğim dedi. Peki dedim. Bir kaç saat geçti dönmedi. Ben de dönmediniz dedim. Ya kusura bakma ofise geçince düşüneceğim dedi. İyi dedim. Hala düşünüyor
Bu da böyle bir anım. Paylaşmış olayım.
edit: Bilmeyenler için, normalde online alışveriş yaparken bu aşamada ürünlerin fiyatıyla oynanılmaz ya da şöyle söyleyeyim; siz etkilenmezsiniz bundan. Hatta sadece bu ürünler kalmış olsa ve bir başkası bunları satın almak istese alamaz bile, sistem buna müsaade etmez. Belli bir süre geçmesi gerekir.

edit: Bilmeyenler için, normalde online alışveriş yaparken bu aşamada ürünlerin fiyatıyla oynanılmaz ya da şöyle söyleyeyim; siz etkilenmezsiniz bundan. Hatta sadece bu ürünler kalmış olsa ve bir başkası bunları satın almak istese alamaz bile, sistem buna müsaade etmez. Belli bir süre geçmesi gerekir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: