• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Punctum Coffee Roasters

selamet

Üye
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Firmayla ilgili herhangi bir bağlantım yok. Kahvelerini de denemedim. Çekirdek kahve tablosuna yeni firmalar eklemek için dolaşırken fark ettim.

Sitede ki bilgilerine göre:
Punctum Coffee Roasters, sürdürülebilir, adil, izlenebilir yöntemlerle temin edilmiş “Nitelikli Kahve” çekirdek kaynakları ile işbirliği yapmayı hedefleyen bir ’’Kahve Kavurma Atölyesi ‘’olarak 2015 yılında İzmir’ de faaliyetine başlamıştır.
“İyi kahve varsa keyif vardır” anlayışıyla insanların yaşamlarını daha iyi bir hale getirmek için geleneksel ve yenilikçi yöntemleri temel alarak, kolay uygulanabilir ve ulaşılabilir nitelikli bir deneyim sunuyoruz.

punctumcoffee.com

İşim sebebi ile Çiğli OSB'de yerlerini görüp denemiştim. Hatta yeni açıldılar sanıp sordum uzun zamandır oradalarmış meğer benim haberim yokmuş :)
Sanıyorum 2 kere orada kahve içtim. Filtre mi V60 mı tam hatırlayamıyorum çok zaman oldu. İkisini de beğendiğimi söyleyebilirim. İçtiğim en iyi kahve değildi ancak "hmm kahvesi güzelmiş buraya uğranır" diyerek ayrıldığımı hatırlıyorum.

İşim sebebi ile Çiğli OSB'de yerlerini görüp denemiştim. Hatta yeni açıldılar sanıp sordum uzun zamandır oradalarmış meğer benim haberim yokmuş :)
Sanıyorum 2 kere orada kahve içtim. Filtre mi V60 mı tam hatırlayamıyorum çok zaman oldu. İkisini de beğendiğimi söyleyebilirim. İçtiğim en iyi kahve değildi ancak "hmm kahvesi güzelmiş buraya uğranır" diyerek ayrıldığımı hatırlıyorum.
Ben 2017 yılında denemiştim kahvelerini. Dediğiniz gibi yeni değiller ama çok bilinmiyor. 2017 den bu yana denemedim. Neler değişmiştir bir bakmak lazım.

Geri