kursad42
Üye
- İsim
- Kürşad
Daha fazla
- İsim
- Kürşad
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Ekim ayına girdik, havalar soğumaya, yapraklar sararıp dökülmeye başladı veeee özellikle ABD'de pumpkin spice latte coşkusu başladı! Starbucks'la özdeleştirdiğimiz bu içecek için forumda başlık olmamasına şaşırdım ve hemen bu eksikliği kapatıyorum.
Birkaç gün önce, James Hoffmann, kabak suyu ve organik baharatlarla bir tarif yaptı:
Ardından, sempatik (ve eski) barista Morgan'ın tarifini izledim:
Türk youtube yemek tarifi kanallarından İdil Yazar'ın tarifi:
Ben, kabak püresi, zencefil tozu, tarçın, öğütülmüş karanfil, muskat cevizi ve yenibaharı yaklaşık 500 ml sütle karıştırdım ve ısıttım. Kahve olarak, 20 gram kahveye 200 gram su ile Aeropress'te demleme yaptım. Üç kişilik güzel bir içecek çıktı ortaya. Bir sonraki denememde manuel süt köpürtücüyle sütü köpürtmeyi planlıyorum.
Birkaç gün önce, James Hoffmann, kabak suyu ve organik baharatlarla bir tarif yaptı:
Ardından, sempatik (ve eski) barista Morgan'ın tarifini izledim:
Türk youtube yemek tarifi kanallarından İdil Yazar'ın tarifi:
Ben, kabak püresi, zencefil tozu, tarçın, öğütülmüş karanfil, muskat cevizi ve yenibaharı yaklaşık 500 ml sütle karıştırdım ve ısıttım. Kahve olarak, 20 gram kahveye 200 gram su ile Aeropress'te demleme yaptım. Üç kişilik güzel bir içecek çıktı ortaya. Bir sonraki denememde manuel süt köpürtücüyle sütü köpürtmeyi planlıyorum.