Defrager
Yeni Üye
- Konum
- Antalya
- İsim
- Murat
Daha fazla
- İsim
- Murat
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Antalya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Manavgat
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Alanya
Hasat sonrası kahve çekirdeklerinin hücresel yapısı üzerine bir konuşma yapıyor. Doğal kahveler genellikle ıslak işlenmiş kahvelerden daha düşük kalitede ve daha az kıvamdadır. Borem, herhangi bir kahvenin kıvamındaki en önemli faktörün kahve çekirdeklerindeki zarlarının bütünlüğü olduğunu açıklar. Bu sadece tat için değil, sürdürülebilirlik için de önemlidir demekte. Kahve de SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN gelecekte çok büyük önemi olacağı ve ilgimi çektiği için paylaşmak istedim.
Boremin diğer makalelerini okumak isteyenlere link atıyorum.
https://www.researchgate.net/profile/Flavio_Borem
https://www.aequitascoffee.com/learn/tag/Professor+Flavio+Borem
Boremin diğer makalelerini okumak isteyenlere link atıyorum.
https://www.researchgate.net/profile/Flavio_Borem
https://www.aequitascoffee.com/learn/tag/Professor+Flavio+Borem