• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador colectiva tad problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puyol30

Yeni Üye
İsim
Tuncay
Daha fazla  
İsim
Tuncay
Merhaba arkadaşlar. Probador colectiva’dan 3’lü deneme seti aldım; fakat hepsi birbirinden lezzetsiz. Kahveleri öğütüyorum farklı bi kokusu var, kahve gibi kokmuyo bile.Hiç beğenemedik. Buradan sipariş verip bu durumu yaşayan var mı acaba?
 
Degassing Süresinin bitmesini beklediniz mi? Ben Afrika kahvelerini tükettim. Gayet iyiydi.
 
Evet. 3’lü deneme paketi aldım. Kağıt mı desem plastik mi desem bir koku var 3 pakette de. Öğüttüğümde bile mis gibi kahve kokusu gelmiyo. Demleyince de aynı şekilde kahveden soğudum 🥴
 
Hangi çekirdekleri aldığınızı bilmiyorum. Ama kavrum sonrası 15-20. gün gibi çekirdekler ancak oturuyor. Bambaşka bir çekirdek oluyor.
 
probador üzerinde yazan degassing date lere uymanızı tavsiye ederim.
 
Degassing süresiyle alakalı bir koku olduğunu sanmıyorum. 10 günden fazla oldu. Diğer hiçbir firmada bu sorunu yaşamadım daha önce
 
Degassing süresiyle alakalı bir koku olduğunu sanmıyorum. 10 günden fazla oldu. Diğer hiçbir firmada bu sorunu yaşamadım daha önce
Ne almıştınız kahve olarak? Öğütücünüz nedir? Nasıl kahveleri içiyorsunuz genellikle? Bence bunlar deneyiminizi etkilemiş olabilir, bizim de yardımcı olmamızı kolaylaştıracaktır.
 
Aylik uyelik yapiyorum her hafta kahvem geliyor.. Hic bu sekilde bi problemle karsilasmadim. Sabirla degassing date bekliyorum. Inan bana bekleyince cekirdekler evrim geciriyor.
 
Konu yanlış yere açılmış, ayrıca kavurucu ile iletişime geçtiniz mi ilk önce?

Detaylı bilgi vermeden sadece beğenmedim, çok kötü yazmak maalesef size bize yarardan çok zarar veriyor. Konu amacına da ulaşmıyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst