• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Pour over kahve elektrikli öğütücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volcano

Barista
İsim
volcano
Daha fazla  
İsim
volcano
Manuel değirmenlerde kendini ispat etmiş çok sayıda seçenek var comandante, 1zpresso vb. Ancak elektrikli olarak manuel değirmenlerle yapılan ince ayarları sunan, aynı performansı gösteren hangisi olur noktasında tam bir netlik yok. Tabii fiyat çok önemli bir durum. Benim gördüğüm kadarıyla fellow ( ama tr de yok sanırım), Eureka filtro ve mignon, baratza encore ilk 3 gibi. Siz ne dersiniz?

@volcano fiyat belirtirseniz daha net cevap alabilirsiniz. https://www.cafemarkt.com/konchero-mostro-ev-tipi-barista-kahve-degirmeni bu değirmende fiyatına göre iyi. Bu arada cafrmarkt üzerinden alışveriş yapmıyorum bir hayvan sever olarak ama referans olması açısından paylaşıyorum.

Eureka Mignon Filtro Otomatik Kahve Değirmeni (Siyah) 6.100-TL​

Eureka Mignon Crono Kahve Değirmeni 7.600-TL​

BARATZA ANCORE 7.100-TL

konchero ne yazık ki marka olarak önde giden markaları biraz taklit ederek devam eden ve kendisi yenlik ve iyileştirmelerini yapamayan bir marka olarak tanımlı bende. Örneğin bende elektirikli değirmen olarak Delonghi KG521 var ve bahsettiğiniz değirmen arkadaşımda var karşılıklı öğütüm ve demleme yaptık inanın KG521 kat be kat üstün bana göre. Üstte yazdığım öğütücüler elektrikli olarak filtre performansı genel anlamda manuele yakın kabul edilenler. yani 6.000 -10.000 fiyat bandında diyelim o zaman.

Capresso Infinity Plus konik taşlama makinesi, beyaz https://amzn.eu/d/3S4fGK2 bu değirmen ucuz ama amazon yolluyor f/p olarak iyi. https://58espresso.com/products/sptk-38g bu değirmen iyi kargo için 50 USD istiyor bir de vergi gelecek ama aynı şekilde baya mutlu eder https://www.option-o.com/shop/lagom-mini biraz daha pahalı ancak bu versiyon ilk versiyona göre daha iyi bir motor yapısına sahip son Varia VS3 de Türkiye ye geliyor. O da çok iyi bir seçenek. Baratza Encore yerine Baratza Encore ESP beklenebilir daha gelişmiş burr yapısı var.

Profesyonel öğütücü arayanlara

Eureka Mignon Filtro Otomatik Kahve Değirmeni (Siyah) 6.100-TL​

Eureka Mignon Crono Kahve Değirmeni 7.600-TL​

BARATZA ANCORE 7.100-TL

konchero ne yazık ki marka olarak önde giden markaları biraz taklit ederek devam eden ve kendisi yenlik ve iyileştirmelerini yapamayan bir marka olarak tanımlı bende. Örneğin bende elektirikli değirmen olarak Delonghi KG521 var ve bahsettiğiniz değirmen arkadaşımda var karşılıklı öğütüm ve demleme yaptık inanın KG521 kat be kat üstün bana göre. Üstte yazdığım öğütücüler elektrikli olarak filtre performansı genel anlamda manuele yakın kabul edilenler. yani 6.000 -10.000 fiyat bandında diyelim o zaman.
Filtre demlemelerinde kg521 başarılı olabilir ancak fiyat olarak espresso için mostronun yaptığı işi yapabilecek bir değirmen malesef bu piyasada yok, kg521 espresso öğütemiyor neredeyse moka pot için öğütümü zor yapıyor diyebiliriz.Mostroyu bir kaç aydır kullanıyorum hediye geldi bu arada para verip almadığım bir ürün, ancak fiyatının 2 katı değirmenlerle kıyaslayarak yaptığımız espersso öğütümlerinde çok şaşırtıcı bir şekilde başarılı çıktılar veriyor.

Bu işten keyif almak için değirmen alınacaksa ve bütçe varsa crono rakipsiz gibi.

Manuel değirmenlerde kendini ispat etmiş çok sayıda seçenek var comandante, 1zpresso vb. Ancak elektrikli olarak manuel değirmenlerle yapılan ince ayarları sunan, aynı performansı gösteren hangisi olur noktasında tam bir netlik yok. Tabii fiyat çok önemli bir durum. Benim gördüğüm kadarıyla fellow ( ama tr de yok sanırım), Eureka filtro ve mignon, baratza encore ilk 3 gibi. Siz ne dersiniz?
Df64 mp bıçak ile beraber çok başarılı oluyor.

Benim de kafam karışmış durumda. Gözüm comandante de iken genelde moccamaster ile olacak demlemelerim için elektrikli bir değirmen mi alsam diyorum. Espresso şu an 1-2 sene uzak bir ihtimal gibi duruyor maddi açıdan.

tamamen aynı durumdayız sanırım. bende moccamaster ve hatta v60 içinde elektirikli düşünüyorum sanırım artık. comandateye gidip 20.000 tl verip çevir babam çevir. molent g50 de dışarıda, yolda falan lazım olursa kullanırım. evde de rahat ediyim artık diyorum.

Geri