• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Portafiltre ölçüsü hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kayaaytac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kayaaytac

Yeni Üye
İsim
Aytaç
Daha fazla  
İsim
Aytaç
Merhaba arkadaşlar,

Electrolux Easypresso espresso makinem var, evde yapmaya da yeni başladım.

Portafiltreler hakkında bilmediğim için soru sormak istiyorum. Dipsiz portafiltre almak istiyorum ancak boyut olarak hangisini almam gerekiyor? 51, 54 ve 58 mm leri görüyorum. Ölçtüğümde 51mm gibi bendeki. Bir de asıl merak ettiğim herhangi bir portafiltre satın alsam uyum sorunu vs yaşanır mı? Dikkat etmem gereken durum nedir?

Teşekkürler şimdiden.

51lik olması lazım hocam. Ama en iyisi bir kumpasla ölçmeniz. Ölçü dışında kulaklarına dikkat etmeniz gerekir. Bazıları 2 bazılar 3 oluyor ve hangi yönde oldukları da değişiyor. Bir de kulakların kalınlıkları ve şekli farkedebiliyor

Anladım, teşekkür ederim. O zaman ölçü olarak aynı olan kulak sayısı da aynı olan standart bir portafiltre satın alıp denemek lazım.

Anladım, teşekkür ederim. O zaman ölçü olarak aynı olan kulak sayısı da aynı olan standart bir portafiltre satın alıp denemek lazım.
Evet hocam, son olarak da kulak şekli de etkiliyor. Bazıları daha kalın ya da ince olabiliyor.

Geri