• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Portafilter ve Tamper ÖNERİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AN1L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AN1L

Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Espresso Makinesi
Lelit Mara X Pl62x
Değirmen
Lelit Fred PL043MMI
Merhabalar konuya hakim olmadığım için sorma gereksinimi duydum. Delonghi BCO 431.S makine kullanıyorum bu makineye uygun Portafilter ve Tamper önerileriniz var mı ? Orijinal Portafilter'ı ektedir.

Ekli dosyalar

• 10320159965234.jpg
    10320159965234.jpg
    8.1 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba bco411.b kullanıyorum. Basınçsız portafiltre deneyebilirsiniz. İçeceğiniz kahvelerin tadı daha güzel olacaktır tabi değirmen çok büyük rol oynuyor.

naked ile birlikte bir adet basınçsız sepet geliyor ayrıca.
levelerin düzeltici tarafıyla düzleyip öbür tarafıyla tamp yapıyordum harka sonuçlar aldım öneriyorum.

naked ile birlikte bir adet basınçsız sepet geliyor ayrıca.
levelerin düzeltici tarafıyla düzleyip öbür tarafıyla tamp yapıyordum harka sonuçlar aldım öneriyorum.
Bu iki ürün uyum sağlar mı benim kullandığın makineye ? Birde benim makinede ki portafilter’ın kaç mm olduğunu nerden öğrenebilirim

Şuan kullandığım ürün 2 dişli alacağım ürün kaç mm olmalı ? 51, 52, 54, 58 onu nasıl öğrenebilirim

Ekli dosyalar

• 10320159965234.jpg
    10320159965234.jpg
    8.1 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba, evet benimki de 2 kulak modelinden. Delonghi 51mm uygun oluyor.
Az önce konu açılmış birisi satıyor.

Çok teşekkür ederim

Bu iki ürün uyum sağlar mı benim kullandığın makineye ? Birde benim makinede ki portafilter’ın kaç mm olduğunu nerden öğrenebilirim
Semih beye kullandığım PF’yi sattım 51 mm ve iki çentikli bco411 vardı bende. Bu aliexpres leveleri bu pf’ye uyuyor

@AN1L isterseniz bende de hiç kullanılmamış ağaç saplı 51mm tamper var. Düşünürseniz ulaşabilirsiniz.

Geri