• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Porta Filtre istasyonu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aquser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aquser

Üye
İsim
Tolga
Daha fazla  
İsim
Tolga
İyi günler herkese.Porta filtre tutucu veya istasyonu nasıl geçiyor net bilmiyorum ama resimdeki gibi bir ürün sizce ihtiyaç olur mu kullanışlı mıdır acaba? Ayrıca önerisi olan olursa 58 mm porta filtre kaşığı için uygun ürün yorumlarına açığım.

SmartSelect_20230410_111936_Amazon Shopping.jpg

Merhabalar ben geçen ay bunu almıştım

ef1a0871-1a6c-4434-a9fb-465431811c53.jpeg

Aliexpresten 600 e yakındı

Hocam 717 ye geliyor

TRY 415.03 50% İndirim | 51/54/58mm kahve sabotaj tutucu ahşap dolum destek tabanı Espresso sabotaj Mat istasyonu filtre standları Coffee kahve aksesuarları

Yok bende her şey dahil 717

Doğru ben yanlış bakmışım özür olsun böyle fiyatı baya yüksek oluyor en iyisi almayın 😅

Evet haklısınız aynen öyle

Geri