• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Porselen V60 F/P Önerisi

habipermis

Üye
İsim
Habip Ermiş
Daha fazla  
İsim
Habip Ermiş
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Merhaba arkadaşlar biraz önce Güral Porselen V60 demleme ekipmanımı elimden düşürerek kırdım. Yenisini alacağım aynısını buldum ama almadan önce sizlere danışmak istedim. Önerebileceğiniz şunu al daha iyi dediğiniz tabi ki de fiyat da önemli bir porselen V60 demleme ekipmanı var mıdır ? Teşekkürler:)

Aman aman kütahya porselen alma da hocam 😄

Bence plastik v60 alabilirsiniz. Fiyatıda gayet uygun. Bir sürü satış yapan kanal var. Araştırırsanız uyguna bulabilirsiniz. Kırılma riskinide minimize etmiş olursunuz böylelikle

Son düzenleme:
Bence porselen yerine orjinal hario plastik alın epinox seramik kullanıyordum hario plastiğe geçince ciddi fark etmişti epinoxu pek önermiyorum

Bir tane no name seramik ve bir de Hario plastik var. İmkan varken orijinal Hario plastik veya seramik alınmalı. Bu arada plastik olanlar yanında 40'lı filtre hediyesi ile geliyor çoğu satış kanalında.

Yaklaşık 6-7 aydır Kütahya V60 dripper kullanıyorum , henüz bir sıkıntısını görmedim . Hario ile tek farkı kanallar biraz daha az belirgin o kadar .

Plastik Hario kullanıyorum. Scott Rao da plastiği tavsiye etmişti. Memnunum.

Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Forumda bulunan @Peculiarjukebox arkadaşın ilanındaki seti aldım.

Trendyoldan tabakçı çanakçının sattığı v60 02 alacağım 41.40 tl , en çok olumlu alan bu . sizlerin önerisi var mı acaba ? kettle olarak da epinox slim fit tercih edeceğim .

Trendyoldan tabakçı çanakçının sattığı v60 02 alacağım 41.40 tl , en çok olumlu alan bu . sizlerin önerisi var mı acaba ? kettle olarak da epinox slim fit tercih edeceğim .
Orjinal plastik v60 larda gayet uygun. Bütçenizi çok fark ettirmeyecekse plastik alabilirsiniz.

harionun orjinalide porselen tabakcinin sattigida ne kadar fakr eder bilmiyorum ama guzel orj plastik var ise uygun fiyatli onu tercih ederim tabi . Ilginize cok tesekkurler

Geri