Çok çeşitli podcast dinlemiyorum. Ama beğendiğim bir podcastin bütün bölümlerini dinlemek gibi bir huyum var. Birkaç tane öneri paylaşayım. Sizden de beklerim.
-Deniz Göktaş'a ayıracak vaktim yok
ODTÜ psikoloji mezunu Deniz abimizin stand-up tadında konuşmaları. 1 numaralı favori podcastim. Tek kötü yanı az olması.
-KALT'in podcasti
Ozan Akyol ve Erman Çağlar'ın geyik muhabbeti. Farklı bir mizahı var.
-Podbee medya podcast dizileri
Bugüne kadar 4 tane podcast dizisi çıkardılar.
1- Karanlık Dünya
2- Denge'm
3- Kefe
4- Epik olmayan bir aşk hikayesi
Toplam ikişer saat civarında süreleri var. Oyuncular kaliteli. Senaryo tutarlı. Dördüncüsü hariç hepsi bana hitap etti. Bir şans verin.
-Barış Özcan ile 111 Hertz
Biraz da ilim irfan koyalım da boş adam olmadığımız anlaşılsın. (Ben hep belgesel seyrederim zaten)
Barış Özcan'ı bilmeyen yoktur zaten. Podcastini son zamanlardaki videolarından daha başarılı buluyorum.
-Deniz Göktaş'a ayıracak vaktim yok
ODTÜ psikoloji mezunu Deniz abimizin stand-up tadında konuşmaları. 1 numaralı favori podcastim. Tek kötü yanı az olması.
-KALT'in podcasti
Ozan Akyol ve Erman Çağlar'ın geyik muhabbeti. Farklı bir mizahı var.
-Podbee medya podcast dizileri
Bugüne kadar 4 tane podcast dizisi çıkardılar.
1- Karanlık Dünya
2- Denge'm
3- Kefe
4- Epik olmayan bir aşk hikayesi
Toplam ikişer saat civarında süreleri var. Oyuncular kaliteli. Senaryo tutarlı. Dördüncüsü hariç hepsi bana hitap etti. Bir şans verin.
-Barış Özcan ile 111 Hertz
Biraz da ilim irfan koyalım da boş adam olmadığımız anlaşılsın. (Ben hep belgesel seyrederim zaten)
Barış Özcan'ı bilmeyen yoktur zaten. Podcastini son zamanlardaki videolarından daha başarılı buluyorum.