• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Podcast önerileri

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
Çok çeşitli podcast dinlemiyorum. Ama beğendiğim bir podcastin bütün bölümlerini dinlemek gibi bir huyum var. Birkaç tane öneri paylaşayım. Sizden de beklerim.

-Deniz Göktaş'a ayıracak vaktim yok
ODTÜ psikoloji mezunu Deniz abimizin stand-up tadında konuşmaları. 1 numaralı favori podcastim. Tek kötü yanı az olması.

-KALT'in podcasti
Ozan Akyol ve Erman Çağlar'ın geyik muhabbeti. Farklı bir mizahı var.

-Podbee medya podcast dizileri
Bugüne kadar 4 tane podcast dizisi çıkardılar.
1- Karanlık Dünya
2- Denge'm
3- Kefe
4- Epik olmayan bir aşk hikayesi

Toplam ikişer saat civarında süreleri var. Oyuncular kaliteli. Senaryo tutarlı. Dördüncüsü hariç hepsi bana hitap etti. Bir şans verin.

-Barış Özcan ile 111 Hertz
Biraz da ilim irfan koyalım da boş adam olmadığımız anlaşılsın. (Ben hep belgesel seyrederim zaten)
Barış Özcan'ı bilmeyen yoktur zaten. Podcastini son zamanlardaki videolarından daha başarılı buluyorum.

Çok çeşitli podcast dinlemiyorum. Ama beğendiğim bir podcastin bütün bölümlerini dinlemek gibi bir huyum var. Birkaç tane öneri paylaşayım. Sizden de beklerim.

-Deniz Göktaş'a ayıracak vaktim yok
ODTÜ psikoloji mezunu Deniz abimizin stand-up tadında konuşmaları. 1 numaralı favori podcastim. Tek kötü yanı az olması.

-KALT'in podcasti
Ozan Akyol ve Erman Çağlar'ın geyik muhabbeti. Farklı bir mizahı var.
Bu ikisine bende bayılıyorum.

Meksika Açmazı ' da çok iyidir.
Mesut Süre, Anlatanadam, Fazlı Polat

"Meksika açmazı" ve "biraz konuşabilirmiyiz?" favorilerim.

Cenk ve Erdem Atasözleri Atölyesi

Fularsız Entellik
Yeni Medya 451
Lumost

Ortamlarda satılacak bilgi de iyidir

Dünya Nereye Gidiyor / Aleks ve Hakan

Üniversitede öğrenci evinde bulaşık yıkarken beni podcast alışkanlığına başlatan program. Bölüm 42: "Çay/Kahve Fetişizmi" ile başlayıp yaklaşık 200 bölüm dinledim.

Rabarba ekibinin podcastleri genelde güzel ve keyifli oluyor.
Meksika Açmazı
Biraz Konuşabilir miyiz
Anlatamadım

Geri